Ce probleme poate avea un iPhone 6s?

Ce probleme poate avea un iPhone 6s?

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca deja au cativa ani de vechime, dispozitivele iPhone 6s prezinta inca interes, iar foarte multi dintre fanii iPhone care nu isi permit un model mai nou, isi aleg un asemenea dispozitiv.

In comparatie cu foarte multe telefoane Android mult mai noi, si care au fost scoase pe piata de catre producatori nu tocmai renumiti, dispozitivele iPhone 6s, in ciuda vechimii, functioneaza mult mai bine in cele mai multe cazuri. Este insa posibil ca utilizatorii sa se confrunte si cu diferite probleme atunci cand detin un asemenea smartphone, iar in continuare vom vedea care ar fi acestea.


Ce probleme poate avea un iPhone 6s?

Durata scurta de viata a bateriei

Aceasta este probabil cea mai mare problema a tuturor utilizatorilor de smartphone-uri. Referitor la iPhone 6s, de la un anumit moment dat, se poate ca bateria sa nu mai reziste prea mult timp incarcata, asa ca utilizatorii pot incerca diferite trucuri de economisire a bateriei. Daca nici acestea nu ofera rezultatele dorite, atunci este necesara o inlocuire acumulator iPhone 6s.

iPhone 6/6 Plus nu se sincronizeaza cu iTunes

Cand doriti sa sincronizati iPhone-ul in iTunes pentru a crea o copie de siguranta, procesul nu va incepe. Aceasta problema poate fi legata atat de iTunes cat si de iPhone. Puteti incerca sa:

 1. Iesiti iTunes si lansati-l din nou pentru a avea o alta incercare.
 2. Actualizati iTunes la ultima versiune.
 3. Reporniti iPhone si computer.
 4. Incercati un alt port sau cablu USB.

iPhone 6s – supraincalzirea dispozitivului

Multi utilizatori de iPhone 6s au aceasta problema a telefonului fierbinte pentru o lunga perioada de timp si de cele mai multe stim ca este legat de baterie. Cand CPU este revived pana la un anumit procent, iPhone-ul va deveni fierbinte si, uneori, ecranul chiar opri. Pentru a preveni aceasta situatie, vi se recomanda:

 1. Inchideti aplicatiile care ruleaza pe iPhone.
 2. Opriti iPhone-ul si porniti-l din nou.
 3. Accesati App Store si atingeti “Actualizari” pentru a actualiza toate aplicatiile.
 4. Dezinstalati unele jocuri si aplicatii mari ocupate de CPU.
 5. Accesati Setari -> General -> Actualizare software pentru a actualiza software-ul iPhone.

Lanterna iPhone 6s nu functioneaza

Lanterna nu se aprinde, iar aceasta problema este cunoscuta unui numar mare de utilizatori. De fapt, lanterna care nu functioneaza corect pe iPhone nu este intotdeauna legata de unele deteriorari hardware. Puteti incerca solutiile usoare inainte de a duce telefonul in service.

 1. Reporniti fortat dispozitivul
 2. Opriti Alertele Flash LED

Aruncati o privire in Setari> Generalitati> Accesibilitate si asigurati-va ca LED-ul Flash pentru Alerte este dezactivat.

 1. Dezinstalati aplicatiile asociate

Uneori, aceasta problema se poate intampla deoarece exista unele aplicatii care utilizeaza lanterna incorect. Cautati aplicatia care ar putea provoca problema si dezinstalati-o.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, nu exista smartphone perfect, si chiar si un dispozitiv de la Apple care este cel mai scump brand de telefoane mobile de pe piata, poate intampina diferite probleme de functionare, unele dintre acestea fiind mai usor de rezolta, altele necesitand o vizita intr-un service gsm.

0 Shares
You May Also Like