Ce probleme poate avea o tableta?

Ce probleme poate avea o tableta?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand iti doresti sa navighezi pe internet, poti sa alegi sa utilizezi fie un PC, fie un laptop, insa poti sa optezi si pentru variante mult mai comode, precum un smartphone sau o tableta.

Cunoastem cu totii faptul ca un laptop sau un PC pot sa fie utilizate in foarte multe scopuri, insa totusi, parca este mult mai bine sa utilizezi dispozitivele mobile atunci cand navighezi pe internet. Un smartphone sau o tableta sunt foarte usoare, si le poti lua cu tine fie in pat, fie pe balcon, sau le poti utiliza si cand esti in autocar sau oriunde altundeva.

De regula, atunci cand vine vorba despre dispozitivele mobile pe care le putem utiliza pentru a naviga pe internet, cei mai multi utilizatori isi doresc un telefon mobil inteligent, pentru ca acesta este mult mai practic.

Ce probleme poate avea o tableta?Alegand un astfel de dispozitiv, vei putea sa navighezi pe internet, sa fii conectat la Facebook, Twitter, Instagram sau orice alta retea de socializare, dar vei avea posibilitatea si sa ai o convorbire telefonica sau sa trimiti mesaje scrise oricand iti doresti.

Ei bine, sunt insa si utilizatori care pe langa smartphone isi cumpara si o tableta, pe care o folosesc exact in aceleasi scopuri precum un telefon mobil, o mai pot folosi si pentru a se juca, insa nu pot sa foloseasca tableta pentru a initia un apel telefonic sau pentru a trimite mesaje scrise.

Pentru a te putea bucura cat mai mult timp de o tableta, trebuie sa o protejezi la fel ca pe un smartphone  inca din prima zi, astfel ca trebuie sa alegi sa o echipezi cu accesoriile de protectie compatibile.

Pentru a evita o vizita la service, si cumpararea unui display tableta nou, ar fi ideal daca ai alege sa iti cumperi inca din prima zi, un geam de protectie din sticla, pentru display-ul tabletei.

Majoritatea tabletelor care ajung in service, au nevoie de o reparatie de tip hardware, care necesita inlocuirea display-ului, spart tocmai datorita neglijentei utilizatorului, si datorita faptului ca acesta nu si-a echipat dispozitivul cu accesorii de protectie.

In cazul in care ai optat pentru o tableta de la un brand renumit, iar pretul este destul de mare pentru display, atunci cu siguranta se merita sa investesti banii in reparatia tabletei, insa in cazul in care ai ales o tableta de la o firma nu foarte cunoscuta, atunci nu prea are rost sa cheltuiesti banii pentru a repara dispozitivul, ci ar fi mai bine sa iti alegi o tableta noua.

Sunt cazuri in care o tableta ajunge la service, datorita faptului ca se tot blocheaza in momentul in care utilizatorul are deschise mai multe aplicatii, sau chiar si atunci cand ruleaza un joc. Aceste situatii sunt pur si simplu deranjante, iar utilizatorii isi doresc ca problema sa fie remediata, si sa nu se mai confrunte cu astfel de probleme negative.

Ei bine, in cazul in care si tableta ta se blocheaza destul de des, ai putea incerca sa actualizezi sistemul de operare, pentru ca se poate ca si din aceasta cauza, dispozitivul sa nu functioneze la capacitate maxima.

Pot sa existe deasemenea si probleme in ceea ce priveste incarcarea dispozitivului, iar din acest motiv, cu siguranta iti vei duce tableta la service.

0 Shares
1 comment
  1. multumesc pentru sfat, am fost la ei dupa recomandarea voastra si foarte multumita

Comments are closed.

You May Also Like