Care este cea mai versatila boxa portabila?

Care este cea mai versatila boxa portabila?

0 Shares
0
0
0

Boxa inteligenta portabila este o boxa wireless de casa, o boxa Bluetooth portabila si un difuzor cu control vocal, toate intr-unul singur. In interiorul casei, il puteti muta dintr-o camera in alta; cand esti plecat, il poti lua cu tine.

Oriunde exista Wi-Fi, il puteti controla cu vocea si puteti reda muzica direct din cloud. Atunci cand nu exista conexiune Wi-Fi®, o puteti controla ca orice alt difuzor portabil cu telefonul mobil sau tableta prin Bluetooth si puteti asculta tot ce doriti pe dispozitiv.

Si indiferent de ceea ce auziti sau de locul in care il ascultati, il veti putea auzi cu un sunet Bose uimitor la 360 de grade. Este difuzorul de acasa pe care nu vei dori sa-l lasi acasa.

Boxe mici. Sunet surround excelent.

Vrei sa auzi urmaririle si exploziile masinii. Vrei sa savurezi solo-urile de chitara si strofele magnifice. Vrei sa fii in centrul actiunii si acolo te pun Boxele Bose. Concepute exclusiv pentru a se asorta cu soundbar-urile inteligente Bose, aceste boxe de spate discrete aduc un sunet uluitor filmelor, sporturilor si emisiunilor TV.

Cand vine vorba de difuzoarele surround din spate, singurul lucru pe care doriti sa-l faceti sa iasa in evidenta este sunetul. Cu o inaltime mai mica de 10 cm, difuzoarele Bose se potrivesc oriunde, cu un sunet care iese in evidenta.  Vezi aici ceea ce ai nevoie All Audio.

Mai putin efort, mai multa muzica

Cand vine vorba de ceea ce vrei sa auzi, ai si optiuni nesfarsite. Datorita compatibilitatii cu Wi-Fi®, Bluetooth® si Apple AirPlay 2, puteti transmite wireless ceea ce doriti si cum doriti. Rasfoieste serviciile muzicale preferate, cum ar fi Apple Music sau Spotify®, sau reda ce vrei de pe telefon sau tableta. Daca il puteti asculta pe dispozitiv, puteti face acest lucru prin difuzorul SoundTouch 30. Serviciile muzicale pot varia.

Un sistem conceput pentru o lume a muzicii

Difuzoarele SoundTouch va ofera acces wireless la servicii de muzica populara, cum ar fi Spotify® si Deezer, si la biblioteca de muzica stocata.

Conceput pentru stilul tau de viata. Si felul in care asculti.
Umpli un apartament cu sunet sau o casa cu muzica. Difuzoarele SoundTouch sunt concepute pentru stilul tau de viata si, de asemenea, pentru a creste odata cu tine. Odata ce aveti unul, puteti adauga mai multe in orice moment. Toate lucreaza impreuna.

Astfel, muzica ta te insoteste atunci cand mergi dintr-o camera in alta. Utilizati-le pentru a reda diferite tipuri de muzica in camere diferite sau aceeasi muzica in fiecare camera.

Reda muzica instantaneu

Numai un astfel de sistem va permite sa salvati muzica pe niste butoane presetate pentru redare instantanee. In acest fel, nu veti pierde timpul cautand muzica preferata.

Atribuiti o presetare celei mai bune liste de redare spotify, o alta postului de radio pe Internet pe care l-ati descoperit recent prin TuneIn si o treime tuturor pieselor inregistrate de un anumit artist pe care le iubiti. Le puteti seta in biblioteca de muzica, podcast-uri, albume etc.

0 Shares
You May Also Like