Cand poate ajunge un telefon Huawei in service?

Cand poate ajunge un telefon Huawei in service?

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, foarte multe persoane care si-au schimbat telefoanele mobile, au optat pentru dispozitive scoase pe piata de Huawei. Este firesc acest lucru, dat fiind faptul ca Huawei este considerat in clipa de fata al treilea producator de pe piata, dupa Samsung si Apple. Huawei vine in intampinarea clientilor sai cu modele low cost, dar si cu modele foarte performante, si care au preturi destul de mari.

Cu toate acestea insa, chiar si aceste telefoane pot ajunge mai repede sau mai tarziu in service. Cele mai multe ajung intr-un service gsm dat fiind faptul ca au nevoie de o inlocuire display Huawei. Aceasta problema de regula este cauzata de neglijenta utilizatorilor care nu si-au protejat dispozitivele.

Exista insa si alte probleme, datorita carora telefoanele Huawei pot ajunge in service. Vom da cateva exemple in cele ce urmeaza.Cand poate ajunge un telefon Huawei in service?

Problema ecranului tactil Huawei

Este foarte frustrant cand ecranul tau tactil inceteaza sa functioneze brusc, mai ales atunci cand trebuie sa folosesti telefonul inteligent Huawei chiar in acel moment. Poate fi o spirala descendenta cand incepeti sa aveti probleme cu ecranul tactil, deoarece, daca nu mai functioneaza corect, toate functiile de baza ale telefonului dvs. inteligent nu va vor putea raspunde.

Cand incepeti sa aveti acest glitch in dispozitivul dvs. Huawei, trebuie doar sa il reporniti atingand si tinand apasat butonul de pornire / oprire timp de cel putin 13 secunde. Daca acest lucru nu functioneaza, puteti, de asemenea, sa scoateti bateria, asteptati cateva secunde, apoi repuneti-o pentru a face o resetare dura.

In cazul in care problema nu se remediaza, atunci cu siguranta nimic nu este mai indicat decat o vizita cu telefonul intr-un service gsm, acolo unde cel mai probabil va avea loc o inlocuire ecran tactil Huawei.

Probleme cu bateria Huawei

Durata de viata a bateriei a fost o provocare continua nu numai pentru Huawei, ci si pentru fiecare producator unic de telefoane inteligente din lume. In stirile recente, compania chineza de telefoane inteligente a sustinut ca bateriile cu incarcare rapida vor fi incluse in viitoarele lor proiectari de telefoane inteligente, care cred ca le vor oferi impulsul atat de necesar pe piata tehnologiei.

In timp ce aceasta veste despre viitoarea inovatie a bateriei Huawei suna bine, consumatorii inca mai intampina probleme cu bateriile cu telefoanele lor inteligente Huawei proiectate anterior, care se descarca foarte rapid, chiar daca acestia folosesc toate trucurile cunoscute pentru a economisi energie.

Tocmai acesta este motivul pentru care multi utilizatori isi vor duce dispozitivele Huawei intr-un service gsm, pentru ca specialistii sa se ocupe de inlocuirea bateriei defecte. Probleme Huawei Dongle

Acum, dongle Huawei este un hardware cu totul diferit produs de compania chineza si, in timp ce poate fi utilizat pentru a gestiona un dispozitiv Huawei, este utilizat in principal ca banda larga fara fir conectat la un laptop sau un computer. Inainte de a trece prin masuri extreme (cum ar fi cumpararea unuia nou sau hartuirea asistentei tehnice a furnizorului dvs.), asigurati-va ca urmati mai intai aceste sfaturi de depanare de baza:

Pasul 1: Reporniti dongle-ul deconectandu-l si reluandu-l dupa 10 sau mai multe secunde. O lumina albastra solida va va indica ca este intr-adevar pornita.

Pasul 2: verificati daca dongle dvs. este conectat corect. Asigurati-va ca nu exista distrageri intre dongle si portul USB al laptopului / PC-ului.

Pasul 3: De asemenea, verificati daca cartela SIM din interiorul dvs. este introdusa corect si este blocata.

Pasul 4: Confirmati ca setarile browserului dvs. sunt compatibile cu dongle. Dupa ce v-ati conectat deja dongle-ul la laptop / PC, accesati optiunea „Instrumente” din exploratorul sistemului de operare. Dati click pe „Optiuni internet”, apoi click pe fila „Conexiuni”. Bifati caseta „Nu formati niciodata o conexiune”, iar mai apoi mergeti la setarile „LAN”. In aceasta pagina, asigurati-va ca totul nu este bifat.

In cazul in care nu puteti remedia problema, de-asemenea, va fi necesar sa trimiteti telefonul in service.

0 Shares
You May Also Like