Cand poate ajunge un iPhone 7 in service?

Cand poate ajunge un iPhone 7 in service?

0 Shares
0
0
0

Apple este probabil cel mai scump producator de telefoane mobile de pe piata, insa tinand cont de dispozitivele foarte performante pe care producatorul le scoate pe piata, este firesc acest lucru. Drept dovada avem dispozitivele iPhone 7, care in ciuda faptului ca au fost lansate la data de 16 septembrie 2016, chiar si astazi valoreaza mai mult decat telefoane care au fost scoase pe piata de cateva zile.

Cu toate acestea, chiar si dispozitivele iPhone, in ciuda reputatiei brandului si in ciuda specificatiilor tehnice, pot ajunge in service. Cele mai multe astfel de modele necesita o inlocuire ecran iPhone 7, iar de regula problema este cauzata de neglijenta utilizatorilor. Exista si alte situatii in care aceste telefoane pot ajunge in service, iar in continuare vom prezenta cateva exemple.

Cand poate ajunge un iPhone 7 in service?

Problema de ecou / suierat de iPhone 7

In timp ce sunteti intr-un apel, daca auziti un ecou sau un sunet de tip suier in telefon, atunci puteti pune telefonul pe difuzor pentru o secunda. Mai tarziu, puteti atinge din nou pentru a o opri. Este posibil sa existe si o problema cu reteaua dvs. Pur si simplu inchideti si sunati din nou pentru a verifica calitatea sunetului.

Daca insa problema persista si de fiecare data cand vorbiti la telefon apare aceasta problema, fie este o problema hardware, fie este vorba despre o problema software, asa ca va fi nevoie sa duceti telefonul in service.

Senzorul de proximitate nu functioneaza

Senzorul de proximitate de pe orice dispozitiv va permite sa vorbiti perfect printr-un apel, multitask si indeplineste o gama larga de alte sarcini. Desi, daca nu functioneaza pe iPhone, atunci puteti lua unele masuri adaugate. De exemplu, puteti sa reporniti telefonul, sa il resetati, sa il restaurati, sa il puneti in modul DFU, etc.

Probleme de apelare iPhone 7

De la imposibilitatea de a efectua un apel pana la reducerea apelurilor, pot exista numeroase probleme cu iPhone 7 legate de apeluri. Inainte de a continua, asigurati-va ca nu exista nicio problema cu reteaua dvs.

Daca nu exista niciun serviciu celular pe telefonul dvs., nu veti putea efectua niciun apel. Daca nu exista insa probleme de retea, atunci este clar faptul ca problema provine de la telefon, deci veti ajunge cu acesta intr-un service de reparatii iPhone.

Imposibilitatea de conectare la wifi

Daca nu va puteti conecta la o retea Wifi, verificati daca furnizati sau nu parola corecta pentru retea. Exista o multime de modalitati de a remedia aceste probleme de retea cu iPhone 7 Plus. Unul dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este prin resetarea setarilor retelei. Accesati Setari> General> Resetare si atingeti optiunea „Resetati setarile retelei”. Puteti reseta si routerul, pentru ca problema sa nu provina de la acesta.

In ultima faza, inainte de a trimite telefonul in service, resetati telefonul si aduceti-l la setarile din fabrica. Daca nici astfel nu va puteti conecta la wifi, atunci in mod evident va fi necesar sa duceti telefonul in service.

Acestea sunt doar cateva situatii deranjante cu care va puteti confrunta in situatia in care alegeti sa optati pentru un dispozitiv iPhone 7, care in ciuda pretului si a specificatiilor tehnice, poate ajunge intr-un service gsm.

0 Shares
You May Also Like