Bateria telefonului tau poate sa fie inlocuita. Iata 5 avantaje pe care le poti avea daca alegi aceasta varianta!

Bateria telefonului tau poate sa fie inlocuita. Iata 5 avantaje pe care le poti avea daca alegi aceasta varianta!

0 Shares
0
0
0

Este important sa ai grija de telefonul tau si sa poti sa inlocuiesti toate componentele care sunt defecte. Astfel vei putea evita cumpararea unui nou telefon si o sa poti sa te bucuri de beneficiile de a avea vechiul telefon alaturi de tine pentru cativa ani de zile.

Pentru reparatii iPhone in Timisoara poti apela la specialistii de la iDroid.ro. Acestia te vor ajuta sa iei cele mai bune decizii in ceea ce priveste viata telefonului pe care il ai. O sa poti sa te bucuri de rapiditate in ceea ce priveste manopera si de preturi competitive. Iata care sunt avantajele pe care le ai daca alegi sa inlocuiesti bateria stricata a telefonului tau:

  • Inlocuirea bateriei telefonului se realizeaza intr-un timp foarte scurt, de doar 45 de minute

Inlocuirea bateriei telefonului tau este usor de inlocuit daca vii la un service. Asadar, la iDroid.ro, o sa descoperi ca timpul de lucru este de doar 30 de minute, pana la maxim 45 de minute.

  • Poti sa te bucuri de garantie la bateria pe care o cumperi prin intermediul unui service autorizat

Daca inlocuiesti bateria la service-ul iDroid.ro, o sa poti sa ai garantie pentru noua ta baterie timp de 6 luni de zile.

  • O sa poti sa pleci acasa cu noua baterie si cu un telefon care o sa iti permita sa te uiti la filmulete si care o sa te lase sa faci fotografii frumoase oricand doresti

Principalul avantaj pe care il ai atunci cand alegi sa inlocuiesti bateria telefonului tau este chiar faptul ca poti pleca imediat, in jumatate de ora, cu un telefon complet functional. O sa poti vizina filme sau o sa dai telefoanele dorite imediat.

  • Poti sa gasesti bateria in stocul din service si nu trebuie sa cumperi din alta parte sau sa platesti separat manopera

Un alt avantaj pe care il ai daca alegi sa inlocuiesti bateria la service-ul iDroid.ro este ca o sa gasesti pe stoc bateria spcifica modelului tau si nu o sa fie nevoie sa o comanzi in alta parte.

  • Poti evita cumpararea unui nou telefon doar prin inlocuirea bateriei vechi

Adeseori lipsa unei baterii care sa tina indeajuns de mult, te poate determina sa cumperi un telefon nou. Acest lucru se intampla pentru ca tu doresti sa poti sa dai telefoanele necesare zilnice sau pentru ca vrei sa folosesti telefonul pentru filmari, fotografii de calitate, procesate frumos, sau pentru ca vrei sa urmaresti filme si seriale.

Toate acestea nu se pot realiza daca nu ai o baterie care sa fie rezistenta. Poti sa iti dai seama ca nu doresti sa mai tii acest telefon atunci cand incepe sa iti dea semne negative din zona bateriei. Astfel, poti evita schimbarea totala a telefonului tau, atunci cand cumperi o baterie noua. Aceasta are un pret corect si o sa te ajute sa utilizezi vechiul telefon chiar si cativa ani de zile. La iDroid.ro o sa descoperi o lista de preturi care o sa te convinga de beneficul de a cumpara o noua baterie pentru telefonul tau performant.

0 Shares
You May Also Like