Avantajele si dezavantajele incarcari wireless

Avantajele si dezavantajele incarcari wireless

0 Shares
0
0
0

Imaginile arata ca durata de viata a bateriei este semnificativ afectata atat de locatia geografica (temperaturi diferite), cat si de gestionarea termica. Potrivit descoperirii Pike Research, bateriile litiu-ion functioneaza optim si vor dura mai mult daca sunt tinute intre -10 ° C si + 30 ° C.

Dar rareori auzim despre telefoanele care au aceasta problema atunci cand sunt incarcate cu un incarcator cu fir.

Incarcatorul fara fir este usor mai costisitor decat cablurile comune

Avantajele si dezavantajele incarcari wireless

Verificati pretul pentru incarcatorul prin cablu si fara fir pe Amazon, veti observa ca majoritatea cablurilor sunt mai ieftine de 10 $, in timp ce, de obicei, un incarcator wireless costa 20 $ mai mult sau mai putin. Aceasta este o mare diferenta.

Efectuarea unei comparatii intre incarcarea fara fir si incarcarea prin cablu este dificila, deoarece exista avantaje si dezavantaje pentru ambele. Din fericire pentru dvs., totusi, exista o veste buna despre cea mai buna modalitate de a incarca telefonul si de a il proteja: un MagCase si un MagMount Qi realizat de PITAKA.

Cum?

Cand mergeti undeva, luati MagMount Qi: un suport magnetic pentru masina, care va permite sa incarcati fara fir telefonul. Utilizati-l cu magnetul PITAKA MagCase, care are placi metalice in interior, pentru a atasa telefonul dvs. la MagMount Qi in mod fiabil. Cu aceste doua gadget-uri, puteti sa va incarcati gratuit telefonul in timp ce conduceti.

MagMount Qi si MagCase

In al doilea rand, nu aveti nevoie de un cablu USB pentru a incarca telefonul deoarece aveti MagMount Qi este incarcator wireless.

Aceasta inseamna ca portul de incarcare USB poate fi utilizat pentru alte functii, cum ar fi ascultarea muzicii. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa conectati telefonul la stereo-ul masinii cu un cablu auxiliar ori de cate ori doriti sa va distrati in masina si, bineinteles, incarcati fara fir telefonul in acelasi timp.

Exista insa si carcotasi. Iata ce spune unul dintre ei. Incarcarea fara fir este o problema. Singurul beneficiu pe care il pot vedea  este ca nu provoaca uzura in portul de incarcare, desi este deteriorat in schimb. Placa de incarcare este incarcata mai lent, cu mult mai greu de transportat decat un incarcator conventional si mai putin eficienta, astfel ca utilizeaza mai multa energie. Comentariile despre incarcatoarele conventionale care sunt potential periculoase nu sunt intr-adevar valide si se aplica in mod egal si unui incarcator fara fir deoarece energia este de numai 5V (sigur) si o statie  de incarcare va avea de asemenea nevoie de o sursa de alimentare care este in esenta aceeasi cu un incarcator conventional, ca pericol.

Generarea puterii prin inductie electromagnetica a fost folosita in jur de peste 100 de ani si este acelasi principiu de fizica folosit pentru a primi unde radio de moda veche pe radioul bunicii voastre. Nu pot sa-l vad inlocuind un un cablu de incarcare, cu exceptia cazului in care devine mai rapid si mai practic pentru a fi utilizat fara a deteriora telefonul in proces, ceea ce nu se va intampla in curand.

0 Shares
You May Also Like