Avantaje cabina foto

Avantaje cabina foto

0 Shares
0
0
0

Acum puteti obtine cel mai bun pret cabina foto accesand acest link. In continuare OMG Cabina Foto va  spune cum a aparut cabina foto pe care toti o indragesc azi.

Brevetul pentru prima masina automata de fotografiat a fost depus in 1888 de William Pope si Edward Poole de la Baltimore. Prima masina fotografica cu adevarat functionala a fost un produs al inventatorului francez T. E. Enjalbert (martie 1889).

A fost prezentata la Targul Mondial din 1889 din Paris. Fotograful german, Mathew Steffens, din Chicago, a depus un brevet pentru o astfel de masina in mai 1889. Aceste masini timpurii nu erau suficient de fiabile pentru a fi autosuficiente. Primul aparat foto digital cu succes comercial a fost “Bosco” de la inventatorul Conrad Bernitt din Hamburg (brevetat la 16 iulie 1890). Toate aceste masini timpurii au produs ferotipuri. Primul automat  cu film negativ si pozitiv a fost inventat de Carl Sasse (1896) din Germania.

Avantaje cabina foto

Conceptul modern de cabina foto de mai tarziu, care folosea o cortina a aparut de la Anatol Josepho (anterior Josephewitz), care a sosit in SUA din Rusia in 1923.

Cu primul stand de fotografie care apare pe 1925 pe Broadway din New York City. Pentru 25 de centi, standul a luat, a dezvoltat si a tiparit 8 fotografii, proces care a durat aproximativ 10 minute. In primele sase luni dupa ridicarea standului, a fost folosit de 280.000 de persoane. Compania Photomaton a fost creata pentru a amplasa cabine la nivel national. La 27 martie 1927, Josepho a fost platit 1 milion de dolari si a garantat redevente viitoare pentru inventia sa.

Majoritatea cabinelor foto sunt folosite pentru fotografii de pasapoarte. Sunt masini automatizate care functioneaza cu monede si care sunt proiectate pentru a imprima fotografii in format specific care indeplineste cerintele de fotografie pentru pasapoarte. Este posibil sa se tipareasca mai multe copii, astfel incat utilizatorii sa poata salva unele pentru utilizari viitoare.

In mod traditional, cabinele foto contin un scaun sau o banca conceputa pentru a sedea pe unul sau doi oameni care vor sa se  fotografieze. Scaunul este in mod obisnuit inconjurat de o perdea de un anumit fel pentru a permite o anumita confidentialitate si pentru a evita interferentele in timpul sesiunii foto. Odata ce plata a fost efectuata, standul foto va face o serie de fotografii, desi cele mai moderne cabine pot face o singura fotografie si pot imprima o serie de imagini identice.

Inainte de fiecare fotografie, va exista o indicatie, cum ar fi ca urmeaza o lumina sau un blitz, care va semnala celor dinauntru sa se  pregateasca de poza. Dupa ce ultima fotografie din serie (de obicei intre 3 si 8) a fost facuta, standul foto incepe sa scoata filmul – un proces care a durat cateva minute in cabinele vechi cu “chimie umeda”, dar acum sunt de obicei realizate in aproximativ 30 de secunde cu tehnologie digitala.

Imprimatele sunt apoi livrate clientului. Dimensiunile tipice ale acestor poze variaza. Aranjamentul clasic si cel mai familiar de la cabinele foto vechi este de patru imagini pe o banda de aproximativ 40 mm latime de 205 mm lungime; benzile digitale tind sa aiba un aranjament patrat cu doua imagini deasupra a doua imagini.

0 Shares
You May Also Like