Sfaturi pentru momentul in care vrei sa dai un refresh casei tale

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrei sa dai un refresh interioarelor tale poti opta pentru stickere de perete ieftine. Vezi aici mai multe decoratiuni de perete importante accesand linkul modele sticker care iti vor transforma clar interioarele.

In continuare iti oferim sfaturi cu privire la tot ce trebuie sa faci cand vrei sa dai un refresh casei tale utilizand decoratiuni si alte elemente importante.

Includeti niste lucrari de arta. Nimic nu face mai mult pentru un spatiu decat umplerea zidurilor cu lucrari de arta, printuri si postere.

Alegeti o selectie de lucrari de arta si printuri in culori si teme complementare; ganditi-va la fotografierea naturii, la picturi, la afisele de concerte, la citatele preferate, etc.

Mergeti la un magazin local si faceti rame pentru aceste opere de arta si astfel va veti pune amprenta asupra intregii case. Un perete gol este un zid plictisitor, asa ca incercati sa aveti cel putin cateva obiecte mari care sa acopere peretii si cateva bucati mici de arta afisate in casa dvs.

Retineti ca puteti sa va pictati ramele pentru imagini pentru a se potrivi cu opera de arta sau mobilierul dvs.

Puteti cumpara printuri incredibil de ieftine ale unor picturi online celebre, ceea ce face usor sa adaugati foarte multe astfel de obiecte decorative in casa.

Adaugati fotografiile / amintirile preferate. Pentru a va face casa cu adevarat speciala si atragatoare, adaugati fotografii incorporate ale amintirilor, calatoriilor, persoanelor si locatiilor dvs. preferate.

Aveti posibilitatea sa imprimati fotografii mari din diverse experiente de-a lungul vietii dvs. pentru a le atarna ca elemente centrale pe peretii dvs. sau puteti imprima versiuni mici pentru a le plasa in rame peste tot in interiorul casei. Oamenii se vor bucura sa vada casa ta plina cu pozele tale preferate si vei avea mereu lucruri bune de reamintit in timp ce stai si te relaxezi.

Puteti gasi rame ieftine pentru fotografiile dvs. la magazinele speciale de fotografie, care pot fi apoi pictate pentru a se potrivi cu interiorul casei dvs.

Incercati sa atarnati fotografiile cu lucrari de arta asortate in casa intr-un afisaj de galerie. Acest lucru va va permite sa va prezentati o multime de piese preferate dintr-o data si sa adaugati o atingere mai personala decat ar putea face picturile.

Adaugati rafturi plutitoare. Rafturile plutitoare sunt randuri mici de rafturi care sunt atasate direct pe perete, permitandu-va sa includeti printurile si fotografiile din jurul lor. Acestea sunt excelente pentru plasarea obiectelor decorative si a celor utile de care aveti mereu nevoie.

Adaugati sticle  / vase de flori, bratari, lucruri pe care le-ati colectionat din calatoriile dvs. si alte lucruri dragute pe rafturile care se potrivesc cu decorarea interioara. Acestea sunt, de asemenea, o modalitate excelenta de a prezenta arta si fotografiile fara a va umple peretii cu gauri pentru a le fixa.

Rafturile plutitoare sunt excelente pentru decorarea unei bai si va permit sa depozitati prosoape si alte obiecte asemanatoare cu ocupand foarte putin spatiu.

Acestea sunt doar cateva idei de care puteti profita pentru a da o tusa personala casei si pentru a o face sa para fresh.

0 Shares
You May Also Like