Aplicatii pe care oamenii le au instalate in telefonul mobil

Aplicatii pe care oamenii le au instalate in telefonul mobil

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre telefoanele mobile sunt o necesitate, asa ca acesta este si motivul pentru care fiecare persoana isi doreste sa detina un smartphone cat se poate de performant.

Ei bine, cei care se afla in cautarea unui smartphone, cu siguranta isi indreapta atentia spre modele de la Samsung sau Apple, care sunt cele mai cautate branduri de pe piata la ora actuala.

Telefoanele mobile sunt apreciate in prezent atat de mult de catre oameni datorita faptului ca pot sa fie folosite cu succes in atat de multe scopuri, iar acest li se datoreaza aplicatiilor instalate in telefon.

Aplicatii pe care oamenii le au instalate in telefonul mobil

Pentru ca putem sa folosim in atat de multe scopuri telefoanele mobile, cu siguranta trebuie sa le multumim expertilor in creare aplicatii mobile, care fac tot ce le sta in putinta pentru a crea cele mai interesante si cele mai utile aplicatii pentru telefoanele mobile.

Ei bine, o prima aplicatie care cu siguranta se regaseste in telefonul fiecarei persoane este aplicatia Facebook. Toti cei care au instalata aceasta aplicatie au acum acces foarte usor la reteaua de socializare, unde pot posta poze, clipuri video, sau pot urmari postarile prietenilor virtuali.

Facebook Messenger este o alta aplicatie foarte importanta pe care oamenii o au instalata in telefonul mobil, deoarece prin intermediul acestei aplicatii ei pot comunica in scris dar si video cu prietenii virtuali din lista de Facebook.

Instagram este o alta retea de socializare care incepe sa fie din ce in ce mai populara, asa ca utilizatorii de smartphone pot alege sa isi instaleze si aplicatia Instagram pe telefon, iar astfel vor putea posta poze si clipuri video pe reteaua de socializare.

WatsApp este fara doar si poate o alta aplicatie mobila pe care oamenii o folosesc pentru a comunica, si chiar pentru a-si trimite poze si fisiere.

Ei bine, trebuie insa mentionat faptul ca oamenii nu au in telefoanele lor doar aplicatii de acest gen, ci au si alte aplicatii foarte importante pe care le folosesc zi de zi.

De exemplu, cei care calatoresc foarte mult cu masina isi pot instala aplicatia Waze, o aplicatie foarte interesanta care are rolul unui GPS. Aplicatia nu doar ca ii ghideaza pe soferi, dar ii avertizeaza unde sunt si echipaje ale politiei. Aplicatia vine cu cele mai noi stiri si actualizari in timp real din trafic, asa ca este important ca soferii sa foloseasca aceasta aplicatie.

Unii utilizatori de smartphone aleg sa aiba instalata in telefon aplicatia All Call Recorder, o aplicatie gratuita care permite inregistrarea apelurilor. Aceasta aplicatie porneste automat la fiecare apel si inregistreaza convorbirea.

Este important de precizat ca fisierele nu ocupa mult spatiu iar calitatea inregistrarii este una cat se poate de buna.

Asadar, dupa cum se poate observa, acestea sunt in mare parte aplicatiile pe care oamenii le pastreaza de regula instalate in telefoanele lor mobile. Exista insa si persoane care au mai multe aplicatii instalate, sau persoane care nu au anumite aplicatii instalate din cele enumerate in articol.

 

0 Shares
You May Also Like