Am un telefon stricat. Unde il repar in Bucuresti?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon nou, performant, cu cea mai buna camera, cea mai buna durata de viata a bateriei, cele mai bune performante, trebuie sa te asiguri ca bugetul alocat telefonului va fi unul riguros pentru ca acest telefon nu va fi deloc unul ieftin.

Un exemplu de telefon care se incadreaza in aceste cerinte este Samsung Galaxy Note 20 Ultra, dar acesta costa in jur de 6,000 de lei, care este un pret foarte mare pentru un telefon. Daca nu iti permiti sa iti cumperi telefonul mult dorit, nu renunta la idee si sa iti cumperi unul mai ieftin, ci mai bine iei in calcul si varianta de a-l cumpara resigilat, pentru ca poti sa beneficiezi de o reducere de 200-300 de lei.

Multe persoane se feresc de aceasta varianta pentru ca le este teama ca vor primi un telefon spart sau nefunctional si ar trebui sa cheltuiasca o alta suma de bani pentru reparatie, dar acest lucru nu este posibil. Daca si tu ai aceasta parere gresita despre telefonul resigilat, este destul de necesar sa citesti randurile de mai jos pentru a clarifica ce presupune cu adevarat acest tip de telefon.

Atunci cand o persoana isi cumpara un telefon, il va folosi pentru o perioada scurta de timp si este posibil sa isi dea seama ca nu ii place, ca avea alte asteptari, ca durata de viata a bateriei nu este la fel de buna precum s-a asteptat sau orice alte motive. Ea are dreptul de a returna telefonul in perioada de 30 de zile.

Inainte de a se accepta returul se va verifica starea telefonului, iar daca telefonul nu se afla intr-o stare buna, atunci returul nu se va accepta si persoana nu isi va primi banii inapoi. Dar daca telefonul se afla intr-o stare buna, returul se va accepta, iar telefonul se va expune din nou la vanzare, dar cu un pret mai mic cu aproximativ 200-300 de lei fata de pretul initial, pentru ca a mai fost utilizat de catre altcineva inaitea ta.

Deci daca vrei sa cumperi, de exemplu, un Samsung Galaxy J2 2016 resigilat, nu trebuie sa iti fie teama ca nu va fi spart, astfel incat sa fie necesara o schimbare a sticlei la Samsung Galaxy J2 2016 la un atelier de reparatii telefoane, acest lucru nu este posibil. Daca ar fi fost asa, returul nu ar fi fost acceptat, deci telefonul nu ar fi fost expus la vanzare.

Acestea fiind spuse, un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de catre altcineva inaintea ta pentru o perioada de maxima 30 de zile. Din diverse motive l-a returnat, iar pentru ca se afla intr-o stare buna, a fost acceptat returul si telefonul expus la vanzare cu un pret mai mic cu 200-300 de lei fata de cel initial.

0 Shares
You May Also Like