4 situatii in care un incarcator auto pentru telefonul mobil te poate salva

4 situatii in care un incarcator auto pentru telefonul mobil te poate salva

0 Shares
0
0
0

Incarcatoarele auto pentru telefoane mobile sunt un must have atunci cand pornesti la drum.

Telefonul poate ramane in orice moment fara baterie si exista situatii in care chiar nu te descurci fara el.

Daca ai un iPhone X gasesti la REDMobile incarcatoare auto, dar si alte accesorii iPhone X care sa iti faca viata mai usoara.

Haide sa vedem cateva cazuri in care incarcatorul auto chiar te scoate din bucluc.

4 situatii in care un incarcator auto pentru telefonul mobil te poate salva

Probleme cu masina 

Te apropii de oras cand, dintr-o data, faci pana la roata din fata. Ideea e ca nu ai roata de rezerva, constati ca telefonul e descarcat complet si, pe deasupra, nu e nici tipenie de om sau vreo casa prin preajma. Te invarti in jurul masinii de parca asta ar fi o metoda care repara roata.

Te gandesti sa faci cu mana catorva masini, doar-doar va suna cineva la o firma de tractare. Stai o vreme si nimeni nu trece prin zona. Intri in masina descumpanit si chiar atunci vezi incarcatorul auto pentru telefonul mobil. Stii deja ca esti salvat.

Telefon descarcat la drum lung

Ai pornit la drum lung, asa ca asculti muzica, sa treaca timpul mai usor. Playlistul rasuna in masina, te binedispune si te face fericit ca esti acolo.

Doar ca, la un moment dat telefonul ramane fara baterie. Formatia se opreste, iar tu revii la starea de plictiseala.

Ai putea sa stai asa pana ajungi la destinatie, sau poti incarca telefonul cu ajutorul incarcatorului auto si sa te bucuri in continuare de piesele favorite.

Incarcatorul clasic s-a stricat

E seara, esti acasa, si stai in pat uitandu-te la stiri sau la un film pe Netflix. Iti dai seama ca telefonul s-a inchis, asa ca il pui imediat la incarcat. Vezi ca nu se incarca si testezi toate prizele din casa, in speranta ca nu incarcatorul e de vina. Pana la urma te dai batut. Incarcatorul e stricat si trebuie sa astepti pana maine ca sa cumperi unul nou.

Tot gandindu-te ce e de facut, iti vine in minte si solutia salvatoare: incarcatorul auto din masina.

Cineva sta prea mult pe Instagram

Cand pleci la drum cu gasca de prieteni, cei din masina fac poze, filmeaza, scriu mesaje, se uita pe Facebook sau Instagram, totul pentru a se distra in timp ce tu esti atent la drum.

Este mai mult ca sigur ca, dupa atata butonat, cel putin unul dintre prietenii tai se va alege cu bateria descarcata, iar incarcatorul auto va fi de mare ajutor.

Incarcatorul auto pentru telefon poate deveni util cand nici nu te astepti. Situatii neprevazute apar mereu, si e mai usor sa previi neplacerile decat sa le rezolvi.

Incarcatoare auto pentru telefonul tau iPhone X, dar si alte accesorii iPhone X, gasesti pe www.redmobile.ro.

0 Shares
You May Also Like