Windows 10 Mobile devine disponibil pentru gama Nokia Lumia

0 Shares
0
0
0

Windows 10 Mobile devine disponibil pentru gama Nokia Lumia
Microsoft ar putea lansa cat de curand un update al Windows 10 Mobile pentru gama de telefoane Nokia Lumia, inclusiv pentru modelul Nokia Lumia 520. Un e-mail intern a dezvaluit planurile companiei.

Daca vrei touchscreen Nokia, intra pe MagazinGsm.ro!

Cu mai bine de 3 luni de cand cei de la Microsoft au inceput sa lanseze update-uri pentru Windows Phone 8.1 si telefoanele ce suporta acest sistem de operare la versiunea Windows 10, au aparut anumite e-mail-uri in cadrul companiei, ce sugerau pregatirea lansarii ultimului sistem de operare pentru device-urile mobile.

Update-ul major va fi lansat dupa ce vor fi disponibile update-urile lunare pentru modelele Lumia 950 si Lumia 950 XL.

Conform acestor rapoarte si email-uri, Microsoft va lansa acest update principal in 2 procese distincte. Roll-out-ul va incepe “pasiv”, adica mai lent, dupa care cei de la Microsoft vor accelera procesul de adoptie si de lansare.

Nu se stie inca exact care sunt primele device-uri ce vor beneficia de aceste update-uri, dar compania intentioneaza sa le faca disponibile pentru orice device Lumia, inclusiv Lumia 520, Lumia 635, Lumia 735 si Lumia 920, ce au momentan instalat Windows Phone 8.1. Telefoanele trebuie sa aiba o capacitate de stocare interna de minim 4GB pentru a putea instala fara probleme acest update.

Principala schimbare in noul sistem de operare, este imbunatatirea capabilitatilor asistentului integrat, pe numele sau Cortana. Acest asistent digital suporta acum 3 noi limbi, ceea ce-l face functional pentru 14 limbi in total. S-a adaugat suport pentru limba spaniola (pentru Mexic), pentru portugheza (pentru regiunea Brazilia) si franceza (pentru Canada).

De asemenea, va fi prezent un nou feature, ce va permite Cortana sa-si aminteasca bucati de informatie, chiar daca tu nu ai specificat o data la care sa fii atentionat. Feature-ul de exemplu, poate permite Cortana sa te notifice despre vizionarea unui film la aparitie, fara a fi nevoie sa specifici data la care sa primesti notificarea respectiva.

Pentru device-urile Windows Phone, aceste modificari ale noului sistem ar putea parea nesemnificative, dar se pare ca cei de la Microsoft au rezolvat si bug-uri majore, prezente in trecut pe aceste device-uri. Veti scapa de aceste bug-uri sau erori, daca aveti un Windows Phone si veti face trecerea la noul sistem de operare al celor de la Microsoft.

Device-urile “Lumia” ale celor de la Nokia, vor fi printre primele care vor primi acest update major. Cei de la Microsoft au declarat ca inca lucreaza la anumite optiuni si facilitati ce vor fi prezente in sistemul de operare pentru aceste smartphone-uri, pentru a se asigura ca nu vor exista nici un fel de probleme la lansare sau imediat dupa.

Cu alte cuvinte, vor sa se asigure ca nu vom intampina nici un fel de bug-uri, iar asta este un lucru bun. Daca ceva ne tinea in loc sa folosim sau sa cumparam un Windows Phone, acestea erau bug-urile de care ne loveam la tot pasul. Daca acest update va reusi sa le rezolve, nu putem decat sa aplaudam.

0 Shares
You May Also Like