Verizon Galaxy S7 poate instala aplicatii de unul singur

0 Shares
0
0
0

Verizon Galaxy S7 poate instala aplicatii de unul singur
Verizon este notoriu in anumite cercuri pentru incarcarea smartphone-urilor de productie proprie cu diferite tipuri de bloatware, dar miscarile sale recente i-au facut pe utilizatori sa fie si mai ingrijorati decat in mod obisnuit… si pentru motive serioase. Vrei huse telefoane pentru toate modelele? Intra pe MagazinGsm.ro!

Un update recent al Galaxy S7 si S7 Edge, a instalat fara actiunea utilizatorului, Digital Turbine Ignite, o aplicatie ce lasa furnizorii sa instaleze mai multe aplicatii in background.

Acest lucru a iesit la iveala inainte, pe alte versiuni mai vechi ale telefoanelor de la T-Mobile si Verizon, dar proprietarii declara pe Reddit sau pe alte forumuri, ca sunt foarte ingrijorati de acest lucru, pentru ca exista posibilitatea ca Verizon sa instaleze si mai multe aplicatii in background, care nu sunt dorite de catre utilizatorii acestor telefoane.

Ai putea sa te trezesti si sa-ti gasesti telefonul cu browser-ul web schimbat sau un nou media-portal?

[adsenseyu1]

Ei bine, nu chiar. Informatiile directe de la Verizon in ceea ce priveste aceste detalii, ne spun ca nu exista in momentul de fata un fel de “apocalipsa bloatware” de la aceasta companie. Au existat cateva probleme, dar acestea se opresc aici, conform companiei.

Mai mult decat atat, compania se va asigura ca vei primi cel mai recent soft posibil pentru telefonul tau atunci cand il cumperi, pentru a nu fi nevoit o lunga perioada, sa descarci diferite update-uri, printre aceste update-uri putandu-se strecura cu usurinta si alte programe pe care de fapt tu nu le doresti.

Asta ar fi o veste buna pentru utilizatorii ingrijorati de aceste lucruri. In afara de asta, chiar daca o aplicatie de tip bloatware ar incerca sa se instaleze pe device-ul tau mobil, aceasta nu ar trebui sa o faca fara afisarea unei ferestre de tip pop-up, prin care sa-ti ceara acceptul de instalare.

Daca nu accepti instalarea si nu apesi pe “Yes”, pur si simplu nici o aplicatie care nu este un virus sau un malware in toata regula, nu ar trebui sa se instaleze (sa-si continue instalarea).

[adsenseyu1]

De aceea, recomandam intotdeauna sa aveti pe telefonul mobil sau pe tableta, o solutie antivirus instalata, fie ea si free. Acesti antivirusi vor elimina in general, peste 90% din aceste probleme.

De asemenea, exista posibilitatea sa vizualizezi aplicatiile deja instalate pe device-ul tau, incepand cu cele care rezida in memorie de exemplu.

Pe acelea care nu-ti sunt cunoscute si nu tii minte sa le fi instalat tu, le poti dezinstala fara probleme. Ai grija totusi ca acestea sa nu fie update-uri importante, care o data dezinstalate sa produca o instabilitate sistemului tau de operare, uneori facandu-l inoperabil. Daca esti atent, vei observa cu usurinta care sunt update-urile de sistem si care sunt celelalte programe pe care le poti dezinstala fara a afecta in vreun fel sistemul.

Plangerile despre companii vor exista tot timpul, noi va recomandam sa fiti cu un pas inaintea bloatware-ului, citind review-uri si acumuland minime cunostinte despre aplicatiile ce se pot instala intr-un device mobil, care sunt cu adevarat folositoare si care sunt acelea de care va puteti lipsi.

0 Shares
You May Also Like