Vacanta ultra all Inclusive - ce este si de ce poate reprezenta alegerea perfecta?

Vacanta ultra all Inclusive – ce este si de ce poate reprezenta alegerea perfecta?

0 Shares
0
0
0

Daca rezervi ultra all inclusive, poti fi sigur: (aproape) totul este deja inclus. Cazarea, cel putin trei mese pe zi, gustari si bauturi alcoolice si nealcoolice selectate. Programul sportiv si anumite tratamente wellness sunt de obicei incluse in pachet. Serviciile exacte variaza in functie de hotel si de operatorul de turism.

Tendinta catre o vacanta ultra all-inclusive a fost neintrerupta de ani de zile, iar numarul de turisti care aceste oferte hotel Delphin Imperial Lara este chiar in crestere constanta. In timp ce acest tip de calatorie are multe avantaje, nu este neaparat pentru toata lumea. Exista, de asemenea, cateva lucruri carora ar trebui sa le acorzi cu siguranta atentie.

Vacanta ultra all inclusive – da sau nu?

Nu toata lumea este un fan al all inclusive. De fapt, exista multe prejudecati care apar in mintea oamenilor cu privire la acest termen: raza de actiune ar fi limitata la drumul de la camera de hotel la plaja si oricum, all inclusive este doar pentru cei care mananca toata ziua.

Poate ca aceste ipoteze sunt corecte in unele cazuri si, prin urmare, nu se potrivesc propriilor idei de vacanta. In cele din urma, insa, fiecare isi proiecteaza vacanta asa cum ii place cel mai mult. Si all inclusive are o serie de avantaje.

Toata lumea trebuie sa raspunda la anumite intrebari: ce este important in vacanta? Cum iti imaginezi vacanta? Vrei sa descoperi multe in destinatia de vacanta si sa petreci putin timp in incinta hotelului? Daca raspunsul la aceasta ultima intrebare este da, atunci probabil ca nu vei profita de numeroasele servicii oferite si o vacanta all-inclusive nu merita pentru tine. 

Dar daca vrei sa petreci o vacanta pe plaja, fara activitati in afara hotelului, atunci aceasta ar putea fi doar pentru tine. Nu uita nici faptul ca exista unele destinatii in care o vacanta ultra all-inclusive merita cu siguranta din cauza infrastructurii turistice reduse sau a lipsei acesteia.

Avantajele all-inclusive

Unul dintre cele mai mari avantaje ale vacantei all-inclusive este posibilitatea de a putea calcula bugetul de calatorie relativ precis in avans, fara a experimenta surprize urate sub forma unor costuri auxiliare neasteptat de scumpe.

De asemenea, poate fi relaxant sa nu iti faci griji cu privire la nimic. Unii turisti cred ca este, de asemenea, mai usor sa cunoasca alte persoane in vacanta daca mananca toate mesele impreuna si petrec mult timp in incinta hotelului.

Posibile dezavantaje ale all-inclusive  

Cu toate acestea, unele dintre aceste avantaje se pot dovedi, de asemenea, dezavantajoase, de exemplu daca – pentru a nu rata mesele – cu greu iesi din incinta hotelului si astfel vei descoperi putin despre destinatia de vacanta. Chiar si pentru turistii carora le place sa-si planifice vacanta si rutina zilnica individual, aceasta forma de vacanta nu este neaparat cea potrivita.

In plus, inainte de a rezerva o vacanta ultra all-inclusive, trebuie sa verifici intotdeauna ce servicii sunt incluse in oferta.  In plus fata de mese si bauturi, sunt adesea incluse sporturi si uneori chiar si oferte externe de la parteneri, precum parcurile de distractii din zona.

0 Shares
You May Also Like