Va mai amintiti seria de jocuri Need For Speed?

0 Shares
0
0
0

Va mai amintiti seria de jocuri Need For Speed?
Va mai amintiti seria de jocuri Need For Speed? Aceste joculete mi-au luminat multe nopti si cu siguranta si multora dintre aceia din voi care le-ati jucat. Toti impatimitii de Formula 1 adora sa se intreaca intr-un spatiu virtual cu alti jucatori la fel de pasionati ca ei si acum au ocazia sa faca acest lucru direct de pe dispozitivul lor mobil.

Daca pe vremuri aveai nevoie de o consola dedicata jocurilor video sau de un calculator acum toate aceste joculete pot fi jucata direct de pe telefon sau de pe tableta.

Sunt sigur ca fiecare din voi are in buzunar in acest moment un smartphone, ba chiar mai mult, multi dintre voi veti citi acest articol de pe telefonul vostru mobil iar acest lucru ne face sa intelegem mai usor cat de mult a evoluat tehnologia in materie de telefoane. Desi nu cu mult timp in urma telefonul mobil era folosit doar pentru a efectua sau a primi apeluri acum lucrurile stau cu totul altfel.[adsenseyu1]

Prima firma producatoare de telefoane mobile care a introdus jocurile pe produselor lor a fost Nokia prin modelul 3310 care a facut cunostinta tuturor posesorilor de Nokia cu celebrul joc Snake. Desi era un joc cu un concept simplu era foarte distractive si extrem de popular printre toti utilizatorii de telefoane mobile.

Toate lumea incerca sa obtina cel mai mare scor pentru a se putea lauda la prieteni si jocurl era apreciat nu pentru ca era singurul disponibil ci pentru ca, chiar era util intr-o zi plictisitoare. Cu timpul toti producatorii de telefoane au observat cererea mare a utilizatorilor pentru jocuri si aplicatii si in ziua de azi toate telefoanele mobile beneficiaza de jocuri.

Jocurile de mobile sunt foarte variate si puteti gasi orice incepand de la jocurile clasice precum sah si table pana la jocurile de curse de masini ca si Need for Speed sau Asphalt. Toate companiile precum Samsung, Apple, Htc si Nokia au produs joculete specifice pentru terminalele lor dar pe departe cea mai mare sursa de jocuri pentru mobile o reprezinta piata virtuala din AppStore si Google Playstore unde toti isi pot publica creatile.

[adsenseyu1]

In topul aplicatiilor saptamanale veti gasi mereu si un joc, semn care nu poate decat sa ii bucure pe impatimitii jocurilor video. Desiguri unele jocuri noi vor fi mai pretentioase si vor avea nevoie de un chipset grafic mult mai puternic iar pentru acestea sunt recomandate tabletele.

Tabletele se afla la cumpana dintre smartphone si laptop dar au un segment vast acoperit deoarece pentru multi telefonul este prea mic pentru a citi stiri sau a se juca jocuri iar laptopul este prea greoi pentru a fi carat tot timpul.

Pentru aceste persoane o tableta e perfect justificata si le va face viata mai usoara cu siguranta. Tabletele sunt ideale si pentru cinefili deoarece multe dintre ele beneficiaza de o rezolutie full hd astfel filmele voastre preferate vor arata superb pe ecranele de 7″ sau 10″.

Acestea pot fi purtate peste in ghiozdane, posete iar de multe ori o sa incapa chiar in buzunarele de la pantaloni.

0 Shares
You May Also Like