Utilitatea noilor interfoane de bloc

0 Shares
0
0
0

Utilitatea noilor interfoane de  bloc
Daca locuiti la bloc, intr-un oras mediu ca marime si dezvoltare, cu siguranta ati fost tentati sa dati atentie feluritelor  oferte legate de serviciile de instalare a interfoanelor. Unii dintre voi probabil le-ati aceptat, si realizati suma sa de beneficii, iar cei care inca nu aveti  interfon, veti instala unul in viitorul apropiat, pentru ca a devenit  o trebuinta reala pentru mediul urban, insa nu doar acolo.

Unul dintre beneficiile cruciale este faptul ca aveti un control mai mare asupra persoanelor ce intra in cladire. Chiar daca stati la bloc, in scara blocului nu poate intra oricine. In orice caz, vor avea acces familia si prietenii tuturor locatarilor, insa nimic mai mult.  Daca aveti o casa si o curte mare, avantajele sunt chiar mai numeroase , pentru ca un interfon la casa face din acasa o adevarata  fortareata de siguranta.

Utilitatea noilor intefoane de bloc se extinde insa, peste “marginile” utilitatii unor interfoane obisnuite. In prezent, un interfon poate detecta cartela magnetica de acces de la 2-3 metri departare, fapt care  stiu sigur ca va face cu ochiul pentru ca s-a intamplat de multe ori sa veniti incarcati de la cumpraturi sa sa va chinuiti sa deschideti usa blocului.

[adsenseyu1]

Noile interfoane pentru bloc sunt accesbilie si din cauza pretului. Un kit de instalare pentru aproximativ 15 apartamente nu trece de 2000 de lei. Astea inseamna putin peste 100 de lei pentru fiecare apatrament. Daca ati locui la casa si ati vrea sa va instalati un interfon ar trebui sa scoateti din buzunar apoape de 3 ori mai mult, asa ca este vizibil avantajul condominiului.

Cu bani putin faceti o investitie pentru urmatorii 15, pentru ca aceasta este garantia de viata a unui aparat interfon, in conditii optime.

Pentru a creste utilitatea interfonului audio bloc, companiile producatoare au mai intordus o noutate. In prezent interfonul poate deschide usa pentru dumneavoastra cu ajutorul unui brat activat electric. Veti putea astfel sa intrati in bloc asa cum intra un imparat in castelul sau.

Mai mult, interfonul anului 2015 are capacitatea de a activa alarma locuintei sau a scarii de bloc daca acesta considera ca usa a fost deschisa prea mult timp (mai mult de 1 minut) sau ca a fost fortata. In felul asta siguranta si protectia dumneavoastra a crescut la alt nivel.

[adsenseyu1]

Preventia este ideea centrala a noilor interfoane de bloc, pentru ca firmele producatoare au identificat aceste nevoi in societatea zilelor noastre. Nu este suficient sa ne simtim in siguranta daca nu facem ceva ca sa sporim acest sentiment.

Cel mai bun exemplu este o firma din Romania care a adus in tara noastra noi modele de interfoane, le putem numi, fara sa gresim, revolutionare, pentru ca sunt greu de pacalit, usor de folosit, dar in acelasi timp si foarte eficiente impotriva hotilor.

In aceasta situatie se aflau blocurile dintr-un cartier cu probleme din Bucuresti. Cand primaria a fost de acord sa ajute comunitatea sa instaleze kituri de interfoane la scarile de bloc, furturile au scazut cu peste 80%, pentru ca devenise din ce in se mai greu pentru hoti sa patrunda in casele dorite.

0 Shares
You May Also Like