Utilajele ideale pentru constructii

Utilajele ideale pentru constructii

0 Shares
0
0
0

Constructiile au constituit inca din perioade stravechi o ocupatie de baza a oamenilor. Acestea au necesitat intotdeauna o forta de munca numeroasa, dar mai ales utilaje necesare pentru constructii.

Astazi marile proiecte de constructii se realizeaza cu utilaje de ultima generatie acestea contribuind din plin la finalizarea rapida a lucrarilor. Aceste utilaje pentru constructii se gasesc in numeroase magazine clasice cat si in magazine online care sunt specializate pe astefel de vanzari.

Dintre aceste magazine se remarca  Epinvest.ro, acesta oferind numeroase tipuri de utilaje pentru constructii care sunt comercializate la preturi extrem de avantajoase unele facand parte din promotiile magazinului.Utilajele ideale pentru constructii

Dintre aceste utilaje se remarca in special hidrofoarele, taietoarele de asfalt/beton, placi compactoare, vibratoare de beton, pompe submersibile, generatoare, betoniere, motopompe, compresoare, maiuri compactoare. Aceste utilaje sunt foarte cautate de clientii magazinului, deoarece sunt produse de firme de renume mondial cum ar fi Bosch, Makita, Honda, etc.

Preturile de achizitie a acestor utilaje nu sunt mult mai mari decat in cazul altor magazine dar marele avantaj este acela ca se pot achizitiona din diverse locatii din tara. Orasele din care puteti achizitiona produsele Epinvest sunt Alba-Iulia, Baia-Mare, Brasov, Bucuresti, Targu-Mures, Sibiu.

Sediul central si showroom-ul magazinului este in localitatea Floresti, Cluj. Aici puteti vedea live oferta de utilaje pentru constructii a Epinvest. Cei mai multi clienti insa nu pot ajunge in aceasta locatie asa ca prefera sa cumpere aceste utilaje online. Este mult mai comod sa navighezi pe un site decat printr-un magazin clasic.

Timpul pierdut este mult mai mic, nu va trebui sa alergati dupa produs prin magazin ci doar sa il vizualizati cu ajutorul unui calculator si a unei conexiuni bune la internet. Magazinul online ofera o garantie suficient de mare asupra produselor si totodata service intra si post garantie. In anumite situatii se poate inlocui chiar produsul cu unul nou.

Oferta de utilaje pentru constructii este una extrem de bogata. Dintre tipurile de utilaje trebuie sa remarcam hidrofoarele. Aceste sunt hidrofoare cu rezervor inox Metabo HWW, sau cu rezervor din fonta acesta din urma avand o capacitate mai mare.

Un alt produs extrem de apreciat de catre clientii magazinului este reprezentat de compresorul cu piston sau cel cu aer. Aceste compresoare provin de la mai multi producatori unul dintre acestia fiind cel japonez Makita. Motopompele pentru apa semi-murdara sunt extrem de solicitate deasemenea de catre clientii magazinului.

Oferta de motopompe este extrem de avantajoasa acestea avand preturi extrem de bune pentru clienti.  Un produs destul de cautat in magazinul Epinvest il reprezinta pompele submersibile. Aceste pompe provin in special de la producatorul japonez Makita.

Oferta este avantajoasa pentru clientii magazinului fiind comercializate atat pompe pentru apa curata cat si pentru apa murdara. Betonierele sunt deasemenea cautate de persoanele care lucreaza in constructii.

De obicei aceste persoane au nevoie de o betoniera mica care sa poata prelucra o cantitate de cateva sute de kilograme de beton. Aceste betoniere comercializate de Epinvest pot fi profesionale cu descarcare automata. Toate acestea nu reprezinta decat o parte din oferta magazinului pentru utilajele de constructii.

0 Shares
You May Also Like