Unde se repara termopanele?

Unde se repara termopanele?

0 Shares
0
0
0

In ultimul deceniu marea majoritate a romanilor au inceput sa isi inlocuiasca ferestrele si usile vechi din lemn cu usi si ferestre termopane.

Daca oamenii care locuiesc la bloc au schimbat doar geamurile cu cele termopane, in locul usilor vechi punand usi metalice, cei care locuiesc la casa au inlocuit usile vechi din lemn cu usi termopane.

Datorita acestor mari vanzari de usi si ferestre termopane, au aparut pe piata o multime de firme mici care produc si monteaza aceste usi si ferestre. De cele mai multe ori pretul de achizitionare este considerabil mai mic fata de cel al unei firme de renume din domeniu, dar si calitatea este mult inferioara. In cele mai multe cazuri aceste firme ofera garantie de un an pentru produsul si serviciul prestat.

Din cauza faptului ca pentru unii pretul este mai presus decat calitatea, ei apeleaza la astfel de firme mici si necunoscute pentru a cumpara ferestre si usi termopane, insa cumpara lucruri de o calitate indoielnica.

De cele mai multe ori, aceste usi si ferestre dupa ce le expira perioada de garantie incep sa se defecteze. Fie nu se inchide usa sau geamul, fie se inchide sau scartie, fie apar probleme la zar sau la maner sau multe alte probleme care pot aparea.

Unde se repara termopanele?

De fiecare data cand intampinam o astfel de problema ne punem intrebarea, unde se repara termopanele? Multi dintre dumneavoastra aleg sa inceapa pe cont prorpiu reparatiile, ceea ce este total gresit.

In momentul in care intampinam astfel de probleme, trebuie sa apelam la un service specializat in reparatii termopane. La un astfel de service intalnim personal calificat care stie exact ce trebuie inlocuit, in ce conditii trebuie inlocuit si dispune si de scule si unelte potrivite pentru reparatii.

Principalele domenii de activitate ale unui service care se ocupa cu reparatii termopane, si le ofera publicului sunt :
    reparatii termopane pvc;
    modificari tamplarie termopan;
    reglaje termopane;
    schimbarea garniturilor termopanelor;
    reparatii plase insecte;
    reparatii si montaj feronerii;
    inlocuire geam termopan.

Dupa cum se poate vedea, un service care se ocupa de reparatii termopane presteaza diferite servicii, iar preturile cu siguranta nu sunt mari, de aceea este recomandat in cazul in care aveti probleme cu usile sau ferestrele sa apelati la un astfel de service.

Si daca tot apelati la un astfel de service de reparatii termopane, ar trebui sa alegeti un service cunoscut, unde sa aveti garantia ca reparatia este de calitate si nu peste doua sau trei zile iarasi sa aveti aceiasi problema. Cu cat apelati la un service mai renumit unde lucreaza specialisti in domeniu, cu atat mai putine griji o sa aveti ca o sa vi se defecteze din nou usa sau geamul.

In cazul in care alegeti sa va inlocuiti ferestrele sau usile, daca le cumparati de la un producator renumit, o sa aveti usi si ferestre de calitate superioara, iar atunci riscul de a se defecta si de a apela la un service reparatii termopane este mult mai mic.

Alegerea este doar a dumneavoastra daca doriti usi si ferestre de calitate si care sa va tina o viata intreaga, sau daca doriti sa le reparati la scurt timp dupa cumparare.

0 Shares
You May Also Like