Un numar din ce in ce mai mare de transportatori pe ruta Constanta Otopeni

0 Shares
0
0
0

Un numar din ce in ce mai mare de transportatori pe ruta Constanta Otopeni
Constanta este un oras care se poate lauda cu faptul ca are o autostrada catre Bucuresti, dar si cu faptul ca are un aeroport, de unde avioanele pleaca in foarte multe directii ale lumii.

Evident, nu trebuie neglijat nici portul maritim. Cu toate astea, exista situatii in care constantenii nu pot ajunge atat de repede pe cat si-ar dori in anumite zone ale lumii. In aceste conditii, singura solutie este aeroportul Otopeni.

De pe Otopeni pleaca zeci de curse in fiecare zi cu destinatii care mai de care mai exotice sau mai indepartate. Practic, oriunde ti-ai dori sa ajungi, poti sa ajungi de pe acest aeroport. Este unul dintre motivele pentru care exista un numar din ce in ce mai mare de transportatori care practica curse Constanta Otopeni.

De ce a crescut atat de mult numarul de transportatori privati?

[adsenseyu1]

Exista mai multe motive. Primul ar fi cererea din ce in ce mai mare pentru transportul pana la aeroportul Otopeni. Exista din ce in ce mai multi oameni dispusi sa isi petreaca vacantele in strainatate si cu siguranta, exista din ce in ce mai multi romani care lucreaza in strainatate. Astfel, aeroportul este mereu plin si cu oameni gata de plecare.

Un alt motiv ar fi inchiderea aeroportului Baneasa, care pana acum ceva ani reprezenta poarta de plecare catre occident, pentru persoanele care doreau calatorii Low Cost.

Nu in ultimul rand, putem sa enumeram faptul ca celelalte variante de transport nu sunt chiar atat de bune. Transportul cu trenul poate sa dureze foarte mult si poate sa fie destul de costisitor, transportul cu masina personala este destul de neplacut, deoarece creaza griji in plus, generate de masina iar transportul cu taxiul nu poate sa fie luat in calcul, datorita pretului ridicat.

[adsenseyu1]

Evident, solutia care ramane este transportul cu microbuze sau autobuze private.

De ce sa alegi o astfel de varianta de transport?

In primul rand, pentru ca iti asigura faptul ca vei ajunge la timp la avion. Te vei deplasa rapid si in deplina siguranta. O astfel de varianta de transport iti ofera suficient spatiu pentru bagaje si de asemenea, iti ofera tot confortul de care ai nevoie. Nu in ultimul rand, pretul pentru biletul de autobuz este unul chiar redus, mult mai mic decat pretul perceput de CFR sau de alti transportatori.

0 Shares
You May Also Like