Tu de unde iti cumperi medicamentele?

Tu de unde iti cumperi medicamentele?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta fiecare dintre noi, inca de la primele luni de viata, am suferit cel putin o raceala, sau am avut de mai multe ori febra, pentru ca vrem sa nu, atunci cand apare sezonul rece, este aproape inevitabil sa nu ne imbolnavim.

Deci, fara doar si poate, fiecare am fost bolnavi inca de mici, astfel ca am fost dusi de catre parinti la medicul de familie, iar mai apoi cand am inceput sa crestem, am inceput sa mergem singuri de fiecare data cand intervenea o raceala sau o gripa.

Tu de unde iti cumperi medicamentele?
Odata ajunsi la cabinetul medicului de familie, acesta ne consulta, iar in functie de ceea ce constata, si in functie de stadiul racelii, ne prescria medicamente pe care le puteam cumpara de la Farmacia Tei, sau de la orice alta farmacie din oras.

Ei bine, acestea au fost cazurile normale, in care fiecare dintre noi mergeam sa ne cumparam medicamentele pe care ni le scria medicul, pentru ca eram raciti.

Sunt insa si o multime de parinti care le cumpara copiilor lor nou-nascuti lapte praf de la farmacie, sau chiar si scutece. Desi aceste produse pentru bebelusi se pot gasi la orice supermarket din oras, se pare ca o multime de parinti isi doresc sa le cumpere de la farmacie, din diverse motive.

Trebuie mentionat faptul ca sunt insa si o multime de cazuri in care oamenii merg si isi cumpara pe cont propriu tot felul de medicamente, fara a mai fi consultati de catre medic, sau fara a mai asculta sfatul acestuia.

De exemplu cei tineri, si aici ma refer la sportivi, cu siguranta cei care petrec multe ore in sala de forta, isi vor forta incheieturile si articulatiile, iar odata cu trecerea timpului vor incepe sa isi faca aparitia durerile in zona articulatiilor si a incheieturilor, iar aceasta pentru un sportiv cu siguranta este o situatie extrem de neplacuta.

Un produs recomandat in acest caz, ar fi fara doar si poate Supramax articualtii, despre care se spune ca datorita substantelor pe care le contine, poate lua foarte rapid durerea din zona articulatiilor, insa in mod evident, inainte de a cumpara si de a folosi un astfel de produs medicamentos, trebuie cerut sfatul unui medic.

Sunt insa si o multime de persoane supraponderale care tocmai datorita greutatii lor intampina probleme si simt dureri in zona articulatiilor, iar din acest motiv isi cumpara si ele Supramax articulatii, insa si in acest caz, mai intai trebuie cerut sfatul medicului.

Ei bine, si daca tot am adus mai devreme vorba despre sportivi, care isi cumpara acest produs medicamentos de la farmacie, trebuie mentionat faptul ca sunt o multime de tineri sportivi care pentru a le creste performantele sportive, si totodata pentru a le creste masa musculara, aleg sa foloseasca tot felul de produse care pot sa fie daunatoare pentru ficat.

In aceasta situatie, sportivii se prezinta la farmacie pentru a-si cumpara tot felul de medicamente care ofera protectie ficatului. Cele mai cautate astfel de produse sunt Silimarina, Hepato Protect si Fortifikat Forte.

Asadar, se pot gasi la farmacie tot felul de medicamente, insa inainte de a le utiliza trebuie cerut sfatul unui medic.

0 Shares
You May Also Like