Tu cum iti decorezi casa pentru un Craciun de poveste?

0 Shares
0
0
0


Cel mai asteptat moment de toata lumea din perioada Craciunului este, bineinteles, decoratul casei si al curtii.

Pentru acest lucru exista o gama extrem de larga de modalitati, insa una dintre preferatele mele este decorarea casei cu un furtun luminos, acesta aducand parca o oaza de lumina in jurul casei si al elementelor decorate.

In ciuda faptului ca pare o operatiune banala, nu este, asa ca am decis sa enumar cateva din trucurile pe care le folosesc atunci cand imi decorez casa pentru un Craciun de poveste.

Inainte de toate, aleg sa ma informez in legatura cu tipul de furtun luminos pe care doresc sa il folosesc, sa citesc si sa aflu tot ce este necesar pentru a functiona in conditii de siguranta.

tu-cum-iti-decorezi-casa-pentru-un-craciun-de-poveste

Dupa ce m-am asigurat ca am cumparat tot ce este necesar pentru montare, imi fac planul si imi imaginez modul in care doresc sa amplasez furtunul luminos, astfel incat atunci cand incep sa il asez in locul dorit sa stiu exact ceea ce trebuie sa fac.

De asemenea, inainte de montare verific ca nu cumva pe lungimea furtunului luminos sa existe un LED ars, fapt ce poate cauza atat o neplacere vizuala cat si una practica, riscand sa se arda ulterior si ale LED-uri.

Dupa ce am parcus fie pas de mai sus incep sa imi las imaginatia sa lucreze, sa creez diverse forme cu specific de Craciun, precum oameni de zapada sau cadouri, totodata urmez conturul fatadei de la casa pentru a o invalui in lumina si nu in ultimul rand incep sa infasor furtunul luminos in jurul copacilor, fapt ce parca ii aduce la viata si introduce tot peisajul in atmosfera festiva specifica perioadei.

Dupa ce am fixat furtunul luminos prin diverse modalitati in functie de locul amplasarii, tot ce ramane de facut este sa ne privim creatia, si sa ne lasam purtati de atmosfera de poveste pe care, curtea noastra, o emana.

0 Shares
You May Also Like