Tipuri de baterii portabile pentru telefoane

0 Shares
0
0
0

Tipuri de baterii portabile pentru telefoane
In majoritatea cazurilor, oamenii opteaza pentru achizitionarea celor mai populare telefoane de tip smartphone, chiar daca acestea nu exceleaza in durata de incarcare a bateriei. In ziua de astazi, o baterie cu perioada scurta de incarcare nu mai este o problema, mai ales odata cu aparitia incarcatoarelor portabile, ce elimina necesitatea unei surse de electricitate pentru „resuscitarea” unui telefon.

Un incarcator telefon portabil este, de regula, unul de intensitate mare, ce poate incarca telefonul foarte rapid, uneori de 2 sau 3 ori mai repede decat prin intermediul unui incarcator clasic. Conectivitatea incarcatorului cu orice dispozitiv electronic se face prin intermediul unui port USB care, la randului sau, poate fi incarcat la laptop sau in masina. Aceste tipuri de dispozitive pot fi comercializate pe site-uri de profil, precum  Accesoriigsm.ro.

Unul dintre cele mai achizitionate incarcatoare de telefon portabile este ZAGGsparq 6000. Cu cele doua porturi USB incorporate, acesta faciliteaza incarcarea a doua dispozitive electronice in acelasi timp.

[adsenseyu1]

Din pacate, intensitatea sa de 6000mAh nu este atat de puternica pentru tablete, realizand o incarcare doar de 60% de la 25% pentru un iPad. Acest incarcator telefon este mic si usor, dar este si lat, facandu-l greu de carat intr-o poseta sau o geanta de dimensiuni reduse. Important este totusi ca aparatul este dotat cu un buton on/off automat care nu se va deschide din greseala provocand pierderea resurselor.

Mophie Juice Pack Powerstation Duo este unul dintre cele mai scumpe incarcatoare portabile, cu o intensitate de 6000mAh. La o greutate de doar 340 de grame, acest incarcator este usor de transportat si de depozitat in geanta sau rucsac.

Cu o capacitate de incarcare a doua dispozitive electronice simultan, acest incarcator face fata atat tabletelor cat si telefoanelor concomitent. Pe parcursul unei ore a inregistrat o incarcare de la 0 la 85-90% a unui iPhone si a unui Galaxy S4 in acelasi timp si inca mai avea resurse.

[adsenseyu1]

Anker Astro 3E vine cu o capacitate totala de 10000mAh ce confera sase incarcari succesive pentru majoritatea telefoanelor, existenta celor doua porturi USB reprezentad un avantaj. Cu toate acestea, chiar daca dispozitivul este mai subtire decat celelalte incarcatoare aparute pe piata, dimensiunile sale nu permit transportul sau intr-un buzunar, de exemplu. Dar, marimea poate fi un compromis facut in numele capacitatii sale de incarcare, putand fi, pana la urma, transportat intr-o geanta sau un rucsac.

Eton BoostBloc prezinta o intensitate de 6600mAh, destul de surprinzator pentru un dispozitiv de 180 de grame. Datorita dimensiunilor reduse, acest incarcator poate fi transportat cu usurinta in buzunar, impreuna chiar cu telefonul.

Dispozitivul nu prezinta un buton on/off, iar prin simpla sa miscare poate indica ce putere i-a mai ramas pentru o viitoare incarcare. Acest aparat portabil are capacitatea de a incarca un iPhone 5 si un Samsung Galaxy S4 de la 20% la 100% simultan, permitand ulterior din energia ramasa inca o incarcare pe jumatate de masura a unui iPad. In cazul in care acest dispozitiv va fi folosit la frecventa incarcare a tabletei si a telefonului in acelasi timp, trebuie avuta in vedere incarcarea lui din timp.

0 Shares
You May Also Like