Tehnologia Android, varful dezvoltarii moderne

0 Shares
0
0
0

Tehnologia Android, varful dezvoltarii moderneSmartphone-urile si ceasurile inteligente, alaturi de celelalte dispozitive moderne care apar pe piata intr-un ritm alert ne ajuta sa facem din ce in ce mai multe lucruri atunci cand suntem plecati, fara a avea nevoie de un calculator de tip desktop sau de un laptop. Un incarcator telefon sau alte accesorii pentru telefonul tau inteligent pot fi gasite acum pe internet la un pret foarte bun, aducandu-ti astfel numeroase avantaje.

Telefoanele cu sistem de operare Android sunt din ce in ce mai avansate si permit modificarea interfetei dupa dorinta fiecarui utilizator al telefonului. De exemplu, marii producatpori de telefoane mobile inteligente au adaptat sistemul de operare Android asa cum au dorit astfel incat utilizatorii care cumpara anumite marci de telefoane sa aiba acces la o anumita varianta a acestui sistem de operare.

In cazul producatorului Samsung, personalizarea unui telefon cu Android este dusa pana la un grad destul de complex. Utilizatorul poate modifica sectiunea de setari rapide si are posibilitatea de a adauga sau sterge unele optiuni de care telefonul dispune in aceasta sectiune. In cazul telefoanelor inteligente Samsung Galaxy S6, producatorul sud-coreean pune la dispozitia utilizatorilor continut bonus gratuit din partea partenerilor acestei companii.

Astfel, oamenii au la dispozitie 3 luni gratuite ale aplicatiei Deezer. Cei care vor sa stocheze fisiere mari in cloud o pot face cu ajutorul unor platforme pe care le ofera Google si Microsoft. In plus, iubitorii cititului au la indemana o carte gratuita oferita la fiecare 12 luni de cei de la Amazon Kindle pentru clientii Samsung. Mai mult, ei pot beneficia si de audiobook-uri gratuite timp de 3 luni, dar si de alte aplicatii oferite bonus de cei de la Samsung.

Instalarea continutului gratuit primit de la Samsung se face usor pe orice terminal produs de compania asiatica. Cei care vor sa aiba parte de cat mai multe surprize placute pot gasi in aceasta sectiune numeroase aplicatii dedicate unor activitati pe care ei le-ar putea desfasura cat mai des. Sunt incluse aici si aplicatiile care ruleaza continut multimedia sau cele care prelucreaza diverse tipuri de continut.

Tot pentru modelul Samsung Galaxy S6 exista acum mai multe aplicatii care arata ca acest terminal este unul de varf pe piata de profil. FingerSecurity te ajuta sa securizezi si sa tii in siguranta accesul la diverse aplicatii de pe telefonul tau inteligent Samsung. Numeroasele optiuni care sunt disponibile pe el permit blocarea atunci cand esti departe de anumite locatii.

Aplicatia CM Locker, creata de cei de la Cheetah Mobile, te ajuta sa iti blochezi telefonul mult mai bine si mai usor decat cu optiunea similara din sistemul de operare Android. Ea se poate folosi si impreuna cu senzorul de amprenta de pe modelul Galaxy S6.

In modul in care ecranul e blocat exista posibilitatea de a accesa aplicatiile recent folosite si chiar accesul la camera foto. Toate aceste aplicatii si optiuni disponibile pentru telefoanele inteligente fac din ele gadgeturi de nelipsit din dotarea oricarui pasionat de tehnologie moderna si nu numai.

0 Shares
You May Also Like