Sunt grave problemele dispozitivelor iPhone 8?

Sunt grave problemele dispozitivelor iPhone 8?

0 Shares
0
0
0

iPhone 8 este un smartphone de la Apple pe care majoritatea utilizatorilor il indragesc foarte mult datorita specificatiilor sale impresionante, si datorita designului elegant. Cu toate acestea insa, multe telefoane iPhone 8 au avut probleme odata cu trecerea timpului.

Cele mai multe dintre acestea au ajuns intr-un service gsm dat fiind faptul ca au avut display-ul spart. Pentru o inlocuire display iPhone 8, in general utilizatorul este vinovat, pentru ca daca si-ar fi protejat dispozitivul si l-ar fi echipat cu un geam de protectie pentru display, aceasta problema ar fi putut fi prevenita.

Exista insa si multe situatii in care utilizatorii au mare grija de dispozitivele lor, dar acestea intampina in continuare probleme, iar uneori ajung la service. Cei care doresc sa isi cumpere un dispozitiv iPhone 8, cu siguranta doresc sa afle daca sunt grave, iar daca daca, cat de grave sunt cele mai cunoscute probleme ale acestor telefoane. Veti descoperi unele informatii interesante in continuare.
Sunt grave problemele dispozitivelor iPhone 8?

Probleme de supraincalzire pe iPhone 8

De obicei, rularea diferitelor jocuri si utilizarea diferitelor aplicatii care necesita mult spatiu si care consuma multe resurse, reprezinta factori care pot face ca dispozitivul sa se incalzeasca foarte tare, dar acest lucru va disparea dupa timp, cand iPhone 8 va ramane inactiv. Dar daca este insa supraincalzit de cele mai multe ori sau nu se racoreste dupa ce nu mai este folosit, iata cateva solutii si remedieri:

  • Opriti telefonul si asteptati ceva timp, atingeti suprafata acestuia pentru a verifica daca s-a racit si apoi porniti-l din nou.
  • Este posibil sa existe o aplicatie care consuma anormal energia telefonului. De obicei, exista unele aplicatii care consuma energie in exces, provocand supraincalzirea dispozitivelor iPhone 8. Dezinstalarea unor astfel de aplicatii cu siguranta va remedia aceste probleme de supraincalzire.
  • Exista cateva greseli frecvente pe care le facem in timp ce ne folosim de telefon, iar evitarea acestora va ajuta de asemenea la rezolvarea problemelor de supraincalzire. Nu ar trebui sa ne folosim telefonul in timp ce se incarca. In cazul in care folositi un incarcator wireless, scoateti carcasa de protectie a telefonului sau asigurati-va ca aceasta este compatibila cu incarcarea wireless. Nu va pastrati niciodata iPhone-ul sub lumina directa a soarelui.

Probleme privind durata de viata a bateriei iPhone 8

iPhone 8 are o baterie litiu-ion incorporata care functioneaza si cu incarcare wireless. Avem tendinta de a ne folosi smartphone-urile excesiv in aceste zile si ne bazam destul de mult pe ele pentru toate treburile zilnice. Acesta este motivul pentru care Apple a pus o baterie puternica in iPhone 8.

Apple spune ca odata reincarcat complet, telefonul dvs. ar trebui sa ofere un timp de convorbire de pana la 14 ore. Avand in vedere navigarea pe internet, ascultarea melodiilor sau redarea videoclipurilor, bateria telefonului dvs. ar trebui sa reziste in medie aproximativ 10 ore. Cu toate acestea, exista unii utilizatori care s-au plans de consumul anormal de energie al bateriilor iPhone 8. Iata solutiile.

  • Setati luminozitatea ecranului la un nivel cat mai intunecat. Cu cat ecranul este mai luminos, cu atat va consuma mai multa energie, deci va descarca mai repede telefonul.
  • Exista un mod de consum redus, care este destul de util. Aceasta caracteristica va reduce la minimum toate animatiile si va spori performanta iPhone-ului. Serviciile iCloud Sync etc. sunt dezactivate cand acest mod este activat, dar veti primi mesajele si apelurile. Deci, daca nu aveti suficienta baterie si totusi trebuie sa aveti telefonul deschis pentru o perioada de timp, folositi aceasta caracteristica pentru a economisi bateria.
  • Actualizati software-ul. Cautati in Setari> General> daca exista actualizari disponibile, iar in cazul incare exista veti vedea Actualizare software. Apoi trebuie sa apasati pe Descarcare si instalare. Asteptati finalizarea procesului. Actualizarile software – fie mici, fie mari, vin cu remedieri diferite si fac o diferenta uriasa in performanta smartphone-ului.

Din moment ce vorbim despre probleme legate de baterie, exista unii utilizatori ale caror baterii iPhone 8 se umfla. Nu exista nicio solutie la acest lucru si trebuie sa va duceti telefonul la magazinul de unde l-ati cumparat pentru a fi trimis in service, si pentru a va fi inlocuit daca este cazul.

0 Shares
You May Also Like