Strategii si solutii de optimizare SEO durabile

0 Shares
0
0
0

Strategii si solutii de optimizare SEO durabile
Persoanele preocupate de clasificarea site-urilor in Google urmaresc solutii si strategii de optimizare, care sa fie durabile si sa functioneze pe o perioada indelungata.

Astfel, Rhea Drysdale, CEO la Outspoken Media considera ca administratorii de site-uri trebuie sa se gandeasca pe termen lung si nu pe termen scurt atunci cand aplica strategiile SEO.

In opinia specialistilor de optimizare SEO, masurile de optimizare a site-urilor pe termen scurt ofera mai multe dezavantaje, decat avantaje. In opinia lui Mark Munroe, Director SEO la Trulia, este important sa se creeze o buna reputatie a brandului. [adsenseyu1]

Modalitati de a crea o reputatie favorabila a brandului include schimburile de linkuri si retelele de linkuri, directoarele web, cumpararea de linkuri, comunicatele de presa, site-urile de socializare, content marketing, infograficele si articolele din directoare.

Chiar daca unele dintre aceste tactici par demodate, daca sunt implementate corespunzator, reprezinta o modalitate demna de incredere prin care puteti creste traficul pe site-ul dumnevoastra si puteti castiga increderea utilizatorilor.

Spre exemplu, chiar daca schimburile de link-uri nu mai sunt percepute precum o tactica SEO actuala, deoarece poate duce la penalizarea site-urilor, acestea pot oferi totusi beneficii. Atat Drysdale cat si Munroe considera comunicatele de presa ca fiind un mijloc de distribuire a informatiilor, ce poate servi unei bune optimizari.

In acelasi timp, daca aveti un continut de calitate, adaugarea unui link este binevenita. In construirea unei reputatii, este important sa intelegeti publicul careia va adresati, modul acestuia de gandire si necesitatile sale.

De asemenea, Eric Enge, CEO la Stone of Temple Consulting, recomanda pentru o optimizare pe termen lung, concentrarea pe reputatie si brand, utilizarea comunicatelor de presa, pentru a castiga interesul din partea mass-mediei, cat si realizarea faptului ca link-ul este rezultatul si nu obiectivul.

Este foarte adevarat faptul ca SEO s-a schimbat foarte mult in ultimii ani, iar datorita faptului ca Google accentueaza importanta unui search de calitate si imbunatatirea calitatii cautarilor, aceste schimbari pot continua. Astfel, editorii trebuie sa isi indrepte strategiile SEO adoptate catre directia in care se indreapta Google si nu catre ceea ce functioneaza astazi.

Cea mai buna maniera pentru a putea realiza acest lucru consta in contruirea unei reputatii online care sa se directioneze catre publicul tinta. Prin crearea unei reputatii, va concentrati catre activitatile favorabile, care influenteaza pozitiv optimizarea pe termen lung.

[adsenseyu1]

Cel mai important lucru este sa se creeze o echipa SEO si o sinergie intre experienta utilizatorului, arhitectura informatiei, optimizarea continutului si asa mai departe. Astfel, daca doriti sa aplicati strategii SEO care sa functioneze pe termen lung, este important sa lucram impreuna, pentru a atinge aceleasi obiective, pentru a putea beneficia impreuna, atat compania si brandul dumneavoastra, cat si motoarele de cautare si utilizatorii.

Prin acordarea unei atentii deosebite strategiilor de optimizare pe care le adoptam si prin crearea unei reputatii a brandului, se pot atinge rezultatele dorite, existand nenumarate unelte de care ne putem folosi, pentru a face posibila clasificarea site-ului pe pozitia dorita in Google.

Daca sunteti in cautarea unei firme de optimizare seo cu referinte si experienta foarte mare va recomand una din doua cu care am avut experiente foarte bune : DanBradu.com si Smartseopack.com .

0 Shares
You May Also Like