Sport si activitati in aer liber, acum chiar in cartierul tau

0 Shares
0
0
0

Sport-si-activitati-in-aer-liber-acum-chiar-in-cartierul-tauCat de sanatos este sa te trezesti in fiecare dimineata si inainte de lucru sa iti incepi ziua in mod activ, chiar la tine in cartier?

Cat de norocosi sunt cei care locuiesc intr-o zona cu aer curat, aproape de padure si natura? Cu siguranta iti doresti si tu sa ai ocazia sa locuiesti intr-un apartament cu 3 camere in Bucuresti aflat intr-o zona care iti poate oferi aceasta sansa.


Greenfield este cartierul imbratisat de padure, construit pentru altfel de bucuresteni, intr-o astfel de zona. Calitatea finisajelor si stilul urbanistic al cladirilor fac acest cartier ideal. Pe langa aceste calitati, Greenfield ofera si posibilitatea de a practica sporturi in aer liber.

[adsenseyu1]

Fiind foarte aproape de padure, locuitorii din Greenfield se rasfata zilnic alergand si practicand sporturi pe aleile dintre copaci, folosind terenul de baschet pentru recreere si fiind alintati de fosnetul frunzelor si ciripitul pasarilor.

Este foarte benefic pentru organism sa poti practica un sport intr-un cadru natural, respirand aer curat. Locuind foarte aproape de o astfel de zona nu mai trebuie sa cauti prin imprejurimi un loc bun pentru a practica sport si a te simti bine. Doar iesi din casa si in cateva minute ai ajuns. Este si o modalitate foarte buna de ati gasi prieteni noi si a socializa cu ceilalti rezidenti.

[adsenseyu1]
Exista o sumedenie de avantaje. Te simti ca si cum ai trai intr-o capitala europeana in adevaratul sens al cuvantului

Daca nu ai avut ocazia de a-ti achizitiona un apartament cu 3 camere in Bucuresti intr-o astfel de zona, ai acum. Ai sansa de a practica sport in aer liber, aproape de propria ta casa.

0 Shares
You May Also Like