Solutia optima-ups-uri pentru centrale termice

0 Shares
0
0
0

Solutia optima-ups-uri pentru centrale termiceAm auzit pentru prima data despre ups centrale termice la proprietarul vilei unde am fost cazat anul trecut cand am fost la munte. S-a intamplat sa ajung acolo, eu impreuna cu sotia mea. Dupa ce ne-am instalat, voiam sa ne facem cate un dus ca sa putem iesi prin statiune.

Toate bune si frumoase pana la acest gand.Apa era rece si nu-mi explicam de ce. Tarifele de cazare promiteau servicii de calitate. Suparat, m-am adresat proprietarului. Acesta a rezolvat problema. Seara cand m-am intors de la plimbare, am observat ca vila de alaturi nu avea curent electric. Radeam ironic cu sotia mea ca ne vom petrece noaptea la lumina lumanarii.

Suprins am fost cand am vazut ca dintre toate vilele de prin apropiere numai a noastra avea curent electric. Proprietarul vilei era la intrare; nu m-am putut abtine si l-am intrebat cum de avem curent. Raspunsul lui a fost unul simplu: “ups pentru centrale termice-CentraIeftine.ro”.

Am aflat despre acest aparat ca este eficient in domeniul electric, confera siguranta centralei in timpul functionarii iar grija ca va cadea curentul nu mai exista. Cum functioneaza acest dispozitiv? Simplu: are rol de acumulator si de reglator. In calitate de acumulator retine surplusul de energie pe care apoi il elibereaza in cazul in care instalatia electrica a locuintei nu mai este activa. Rolul de reglaj vizeaza asigurarea unui ritm constant de functionare si reglarea tensiunii electrice care o ia razna ca si valoare.
[adsenseyu1]

O centrala termica suporta o anumita tensiune electrica. Avand in vedere acest aspect, este indicat sa i se asigure centralei tensiunea optima pentru a putea functiona la parametrii normali. La mine in locuinta becul palpaie din cinci in cinci minute; fluctuatiile de curent isi fac de cap; aparatura electrocasnica risca sa se defecteze; acelasi lucru se poate intampla si cu centrala termica.

Dupa aceasta experienta mi-am zis ca e cazul sa iau atitudine si sa ma asigur ca si centrala mea este protejata. In momentul in care am ajuns acasa, am luat legatura cu un magazin de dispozitive electrice si termice si mi-am achizitionat un astfel de produs. Inainte de efectuarea procesului de achizitie au fost necesare cateva informatii referitoare la caracteristicile tehnice ale centralei.

Am fost luat prin surprindere pentru ca existau intrebari la care nu aveam raspuns. Abia in acest moment am realizat ca reticenta si dezinteresul meu fata de informatiile pe care cei ce mi-au montat centrala au incercat sa mi le furnizeze, a fost o mare greseala.

[adsenseyu1]

La momentul respectiv mi se pareau lucruri neinteresante. In timpul achizitiei produsului imi venea sa intru in pamant de rusine. Centrala mea termica era pentru uz casnic si suporta un curent electric de tensiune medie. Ups centrale termice pe care trebuia sa-l atasez centralei trebuia sa corespunda caracteristicilor electrice ale acesteia.

Astfel pentru o centrala de tensiune medie se recomanda un ups ce poate acumula o cantitate medie de energie. Acest tip de centrala are si un ritm cat de cat constant de functionare; structura sa constructiva nu suporta un numar ridicat de turatii in caz de suprasolicitare. Toate aceste aspecte trebuie avute in vedere pentru a monta ups centrale termice potrivit dispozitivului pe care il avem in dotare.


Alte stiri actuale :

1.About.com Linux – Linux Ecology How-To – Uninterruptible Power …
2.All Reviews
3.Panamax MB1500 Home Theater Uninterruptible Power Supply Battery …

0 Shares
You May Also Like