Sfaturi utile pentru alegerea decoratiunilor de gradina

Sfaturi utile pentru alegerea decoratiunilor de gradina

0 Shares
0
0
0

Din moment ce zilele insorite sunt aici, este timpul sa treziti gradina cu niste ajustari bine meritate. „Decorarea” nu are neaparat aceeasi traducere la exterior, dar ramane un pas cheie daca se doreste sa profite din plin de acest spatiu de locuit suplimentar.

Traverse culisante din beton sau din lemn la nivelul culoarului permite de exemplu sa aduca textura, in timp ce o jardiniera la comanda pune in evidenta cu usurinta paturile amenajate in prealabil. Unele plante, cum ar fi ierburile, au un aspect grafic care poate face toata diferenta in jurul casei.

Dar nu este neaparat necesar sa reluati vegetatia gradinii pentru a o stiliza, deoarece scaunele colorate sunt suficiente pentru a stabili atmosfera. Mai mult sau mai putin avansate, aceste idei decorative ne incurajeaza sa prelungim zilele (precum serile) in aer liber. Demonstratie.

De ce sa alegi decoratiuni pentru casa si gradina?

Decorarea gradinii face posibila exploatarea potentialului sau inca prea des subestimat. Dincolo de amenajarea teritoriului, este posibil sa influentezi aspectul unui exterior cu elemente care variaza de la un scenariu la altul.

Mobilierul ramane foarte util pentru a aduce o nota de designer unui spatiu in care plantele domina in mod natural – la fel ca si pernele, platurile si alte covoare imprimate, care in acelasi timp intaresc confortul.

Unele solutii decorative va permit chiar sa corectati un perete inestetic, folosind placi colorate sau ghivece suspendate. Lucrul cu plantele ofera si rezultate grozave in ceea ce priveste decorarea. Ierburile care se unduiesc in vant, alpinistii care castiga inaltime, toate sunt accesorii pentru a regandi o zona mai mult sau mai putin neglijata a pamantului.

Adesea, considerate gresit ca fiind cele mai putin frecventate spatii dintr-o casa: gradina din fata a casei si aleile tale nu trebuie trecute cu vederea. Da, este primul lucru pe care il vezi in casa ta, este un loc esential, pe care il amenajezi cu grija – si gust.

Curte pavata, paturi verzi, jardiniere, iarba sau scari, exista multe solutii pentru a imbina practicitatea cu estetica. Alege cele mai interesante articole casa si gradina 2022 de aici.

Aranjati-va intrarea in casa cu paturi de flori

De asemenea, este posibil sa adaugati paturi de arbusti, plante perene, flori… Exista un numar mare de posibilitati de a crea un pat. In fata casei tale, acest masiv va aduce viata, culoare si veselie gradinii tale.

Dupa cum v-am spus, exista mai multe varietati de plante pentru patul dumneavoastra: paturi de flori, paturi permanente sau perene (sunt plante si arbori care in general sunt usor de intretinut si isi vor pastra frunzele/florile pentru o perioada lunga de timp). . Tocmai pentru aceasta optiune au optat clientii nostri, domnul si doamna Martin.

Acest masiv aduce gradinii din fata casei lor o armonie si un echilibru cu locuinta lor

Puneti jardiniere

Este foarte posibil sa adaugati jardiniere de-a lungul casei Ele vin sa aduca caldura si viata la intrarea ta. Fie ca sunt din lemn, ca la clientii nostri (clasa 4 de pin), fie din beton, cu pubele mari, exista inca multe posibilitati. Este, de asemenea, o metoda perfecta atunci cand ai teren putin sau deloc in fata casei tale.

0 Shares
You May Also Like