Sfaturi pentru modele de videochat incepatoare

0 Shares
0
0
0

Ai ajuns pana aici si crezi ca ai facut deja marele pas cand ai acceptat acest tip de job. De fapt, marea provocare acum incepe. In videochat ai toate sansele de partea ta de a avansa rapid si de a castiga pe masura eforturilor tale. Doar ca, trebuie sa inveti sa te faci placuta, sa stii sa tii interlocutorul interesat de tine.

Daca ai ajuns aici inseamna ca esti o incepatoare curioasa sa avansezi in cariera ta de model de videochat. Iata cateva sfaturi pentru tine:

Prezenta ta online

Nimic nu vine fara efort astfel ca pe masura ce esti cat mai implicata si activa online ai mai multe sanse sa atragi atentia si sa te bucuri de statutul de fata cea noua. Membrii sunt incantati sa mai diversifice persoanele cu care vorbesc, asadar poti lua acest lucru ca pe un avantaj.

Lucrezi in ture si dincolo de avantajul faptului ca poti jongla si cu alte activitati strict vorbind de munca ta in videochat ai avantajul de a incerca orice tip de tura.

Vei vedea cum iti este mai comod sa lucrezi, dar important este sa fii online din cand in cand si dimineata si seara. Dupa ce ai un public fidel acesta te va cauta in mod expres in anumite limite de orar.

Ai incredere in tine

Dupa cum ti se spune si la interviu, conteaza foarte mult sa ai incredere in tine. Membrii te vor cauta sa discute cu tine pentru ca au un impact de cateva secunde.

Asadar conteaza si imaginea ta, dar ulterior cand intra in discutie privata asteapta sa te descopere ca fiind o fata interesanta. Nu doar ceea ce arati este atractiv, ci si ceea ce spui.

Demonstreaza ca ai incredere in tine si asta te  va ajuta sa treci de ecran, sa captezi interesul publicului.

Fii tu, dar fii creativa

Unul dintre motivele pentru care membrii intra online sa caute un model cu care sa converseze se refera la faptul ca gasesc de fiecare data un scenariu real, dar altul, ca au de partea lor disponibilitatea fetelor. Asadar, cand vei intelege ce isi doresc, vei sti pe ce sa mizezi.

In primul rand, conteaza naturaletea. Acest aspect este de la sine inteles, pentru ca un manechin este poate ireal de abordat de catre un membru. Publicul tau isi doreste ceva autentic.

Mai apoi, conteaza sa fii creativa. Daca te-ai pune in locul lor, al membrilor, ti-ai da seama ca te-ai plictisi sa ai parte mereu de aceleasi scenarii, discutii, teme. Asadar fii creativa si muleaza-te dupa interesele lor, intra in lumea lor, descopera ce pasiuni au si initiaza discutii diverse.

Cauta si paginile online sau blogurile marilor studiouri de videochat precum beyou-studio.ro. Vei vedea cate informatii utile iti sunt oferite aici. Asimileaza si aplica.

Acelasi lucru trebuie spus despre ceea ce vei invata din trainingul oferit de studio. Practic ti se ofera pe tava informatii pe care de altfel le-ai descoperi pe cont propriu mai tarziu. Asadar profita de ce auzi si pune in practica.

0 Shares
1 comment
  1. Consider ca o femeie care este cat mai sigura pe sine, este si o femeie atragatoare. Interesul discutiei poate creste in functie de cunostinte, de comportament, dar si de creativitatea fiecareia.

Comments are closed.

You May Also Like