Sfaturi pentru fotografia de nunta

Sfaturi pentru fotografia de nunta

0 Shares
0
0
0

Casatoria este acel moment care uneste destinele unui cuplu de indragostiti pentru totdeauna, iar fiecare cuplu care se casatoreste isi doreste ca pe langa petrecerea de nunta alaturi de cei dragi, sa ramana la sfarsit si cu o serie importanta de amintiri, despre cea mai frumoasa zi a lor de cuplu.

Pentru ca totul sa fie perfect, o nunta trebuie sa aiba si un fotograf profesionist, care sa imortalizeze cele mai tari momente, pentru ca proaspatii casatoriti sa isi aduca aminte cu drag de acele momente, si sa aiba un album foto de invidiat de la nunta lor.

Cu siguranta sunt mai multe agentii care pun la dispozitia mirilor servicii de tipul foto nunta, sau se pot gasi tot felul de fotografi care sa lucreze pe cont propriu si sa faca poze la nunti, insa un fotograf de nunti trebuie sa indeplineasca anumite cerinte pentru a se descurca perfect.Sfaturi pentru fotografia de nunta

In primul rand, un fotograf de nunta trebuie sa stie constient de faptul ca nu poate fotografia acel moment mai tarziu. Fotograful trebuie sa simta mereu momentul si trebuie sa faca poza cea mai reusita inca din prima incercare.

Cu alte cuvinte, un fotograf care nu reuseste sa faca din prima incercare poza, s-a cam ars, motiv pentru care trebuie sa ales de fiecare data un fotograf profesionist, care in ciuda faptului ca lucreaza ceva mai scump, face poze de cea mai buna calitate, inca din prima incercare.

Un fotograf profesionist, de regula foloseste trepiedul, atunci cand vine vorba despre sedintele foto oarecare, insa in momentul in care trebuie sa faca poze pe timpul ceremoniei de nunta, in biserica de exemplu, cu siguranta nu va putea sa foloseasca trepiedul.

In aceasta situatie ar putea sa mareasca ISO la camera la peste 400, iar astfel va putea sa faca poze tinand camera in mana iar pozele vor iesi foarte clare. Tot in aceasta situatie ar putea sa faca poze si cu lentil mai rapide care ar permite mai mult intrarea luminii.

Ei bine, acestea sunt doua trucuri pe care le fac fotografii profesionisti de regula pentru a reusi sa aiba cele mai frumoase si cele mai clare fotografii, insa pe mire si pe mireasa cu siguranta nu ii intereseaza ce trucuri foloseste fotograful, ci isi doresc ca pozele sa iasa de o claritate deosebita.

Referitor la pozele pentru nunta, mirii vor primii un set de poze de la fotograf, in functie de cum le-a fost intelegerea initiala, pentru ca pot sa opteze de cele mai multe ori pentru un numar mai mare de poze, sau pot sa opteze si pentru un numar mai mic de poze.

Pozele le vor primi apoi, la scurt timp dupa nunta pe un CD sau pe un DVD, iar daca isi doresc sa aiba pozele mai repede pentru a le vizualiza, pana in momentul in care vor primi si albumul, vor avea posibilitatea sa le primeasca si pe un stick.

Asadar, tinand cont de toate aceste aspecte, cu siguranta indiferent despre ce nunta este vorba, trebuie ales doar un fotograf profesionist, pentru ca pozele de nunta sunt poze pe care tinerii casatoriti le vor pastra pentru tot restul vietii.

0 Shares
You May Also Like