Repatrierea decedatilor din Germania

Repatrierea decedatilor din Germania

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre exista o multime de firme in Romania, care presteaza servicii de repatrieri decedati din toate tarile Europei si nu numai.

In conditiile in care exista milioane de romani plecati prin diferite tari europene si nu numai, la munca sau in vacanta, este cat se poate de firesc sa exista firme care presteaza servicii funerare.

De ce? Pentru ca foarte multi dintre cei care au plecat la munca in strainatate, sau chiar si dintre cei care au plecat in vacanta in strainatate si-au pierdut viata.

Repatrierea decedatilor din Germania

Ei bine, familiile celor care si-au pierdut viata in strainatate, cu siguranta au facut tot ceea ce a depins de ele pentru a-si aduce persoanele dragi in tara, ca sa fie inmormantate.

Unii dintre romanii care au plecat in strainatate au murit in diferite tipuri de accidente, altii au murit fiind bolnavi, insa cel mai important este faptul ca din pacate acestia si-au pierdut viata.

Asadar, tinand cont de toate aceste aspecte, este important ca pe piata sa existe cat mai multe asemenea firme, pentru ca oamenii au de unde alege.

De exemplu, daca o repatriere decedati Germania impreuna cu obtinerea documentelor necesare repatrierii, la o firma are un pret, iar la alta firma are alt pret, cu siguranta fiecare va alge cea mai atractiva solutie.

Deci, cu cat exista mai multe firme de acest gen, cu atat este mai bine pentru ca in cazul in care cineva are nevoie sa isi aduca in tara o persoana decedata din strainatate, stie unde sa apeleze.

Revenind insa la Germania, trebuie precizat faptul ca serviciile de repatriere decedati din aceasta tara depind foarte mult de la o firma la alta, si in functie de zona in din care trebuie facuta repatrierea.

Un amanunt foarte important referitor la repatriere, este acela ca indiferent ca discutam despre o repatriere decedati Germania sau despre o repatriere decedati Spania, sau din orice alta tara, repatrierea se poate face numai si numai in conditiile in care firma de servicii funerare are la dispozitie toate documentele necesare repatrierii.

Apoi, trebuie precizat faptul ca repatrierea decedatilor se face numai si numai in sicrie speciale, iar aici discutam despre sicriele din zinc, care sunt noi noute. Sicriele din lemn nu mai sunt utile intr-o astfel de situatie.

Repatrierea decedatilor cu siguranta va fi mereu facuta de catre personal cu experienta, dat fiind faptul ca angajatii cu experienta pot sa duca fara probleme la bun sfarsit o asemenea misiune.

Asadar, dupa cum se poate observa, o repatriere decedati din Germania se poate realiza numai in situatia in care este eliberat pasaportul mortuar. Apoi, repatrierea se face cu o masina speciala, intr-un sicriu din zinc.

Exact aceleasi conditii trebuiesc indeplinite si in situatia in care discutam despre repatrierea decedatilor din diferite alte tari ale Europei. Aici trebuie precizat ca majoritatea repatrierilor se fac din tari precum Spania sau Italia, in conditiile in care in aceste doua tari exista foarte multi romani.

Facand o comparatie, o repatriere decedati Italia ar trebui sa coste mai putin decat o repatriere decedati Spania, datorita distantei mult mai mici dintre Romania si Spania.

0 Shares
You May Also Like