Realizarea unei pagini web

0 Shares
0
0
0

Deși realizarea unei pagini web poate fi considerată un lucru imposibil, cu putină informație și răbdare acest lucru poate fi făcut chiar și acasă, fără a fi nevoie de numeroase cursuri de IT sau web design.

Tocmai de aceea am pregătit un scurt articol cu tot ceea ce trebuie să știți pentru a vă crea o pagină web, fără bătăi de cap. Haideți să descoperim împreună secretul! 
.ro sau .net?

Înainte de a începe crearea propriu-zisă a site-ului, trebuie să  înregistrați un nume de domeniu. Puteți încerca .ro, dar trebuie să știți că este destul de costisitor, în ciuda popularității sale în mediul online.

În schimb, extensiile de tip .net, .org sau .info sunt mult mai accesibile ca preț, aproximativ 50 de lei, acest preț achitandu-se la sfârșitul fiecărui an, având un an de valabilitate de la efectuarea plății.

Serviciul de găzduire web

După alegerea numelui de domeniu, următorul pas este acela de a vă alege un serviciu de găzduire web, unde vor fi stocate toate fișierele dumneavoastră.

Trebuie să știți că acest serviciu trebuie achitat anual sau bianual, în funcție de posibilitățile dumneavoastră, însă prețul nu este unul foarte piperat, aproximativ 50 de lei. Mai mult de atât, veți putea beneficia de reduceri substanțiale dacă veți plăti în avans pe mai multe luni, așadar vă recomandăm să profitați de fiecare ofertă de care puteți beneficia.

Site-ul propriu-zis
În cazul în care considerați că aveți nevoie de numeroase cunoștințe de IT pentru a crea site-ul, atunci trebuie să știți că aplicațiile web sunt cele mai bune prietene în astfel de situații. Acest tip de aplicații se instalează ca oricare alta, nu este nevoie să plătiți absolut nimic.

În plus, în doar 30 de secunde, site-ul dumneavoastră este gata. Vă puteți adăuga tema preferată și ulterior, puteți începe să postați noi articole sau clipuri video. La acest capitol, va trebui să vă lăsați imaginația să zboare.

Așadar, sperăm că ideea realizării unui site acasă nu mai este o enigmă după citirea acestui articol. Acum vă puteți crea și dumneavoastră un site, cu doar 100 de lei anual. Nu uitați că trebuie să aveți un card de credit, pentru efectuarea acestor plăti.

În cazul în care nu dispuneți de acest card, vă recomandăm să mergeți la orice unitate bancară și să solicitați unul, această etapă fiind gratuită. Îl puteți alimenta când doriți, și ulterior îl folosiți pentru achitarea costurilor.

0 Shares
You May Also Like