Publicitatea gratuita prin DB Poster – mai buna decat SEO?

0 Shares
0
0
0

Publicitatea gratuita prin DB Poster - mai buna decat SEO?SEO (Search Engine Optimization) este conceptul care a ridicat foarte multe intrebari si probleme de-a lungul timpului. Inca de la inceputul aparitiei acestui concept, acesta s-a modificat foarte mult, lansand in batalia pentru accederea intre primele pozitii Google, o multime de resurse umane si de resurse pecuniare.

Din nefericire insa, Google, prin update-urile sale, a facut din ce in ce mai grea incercarea a diverse firme de a pastra un PR (page rank) cat mai bun, Penguin si Panda fiind doi dintre cei mai importanti algoritmi care au ingreunat munca dezvoltatorilor si antreprenorilor din orice segment de piata.

Pentru ca SEO nu va muri niciodata, cautam in permanenta proceduri care sa imbunatatesaca performantele paginilor noastre, fireste, incercand sa apelam la proceduri legale si cat mai putin costisitoare. Probabil este inutil de spus faptul ca Adwords este din punct de vedere Google solutia de promovare la indemana tuturor, costurile necesare acoperirii unei astfel de promovari fiind destul de mari si neaducand intotdeauna rezultatele scontate.[adsenseyu1]

Totusi, incercand sa nu transmitem lucrurile intr-un mod peiorativ, putem spune ca da, intr-adevar conceptul de promovare SEO va deveni un pic mai greu de realizat, insa, privind partea buna a lucrurilor, acest fapt ne face sa vedem noile concepte de promovare, ideile inovative de dezvoltare si succesele realizate in urma demersurilor unor oameni cu capacitati intelectuale deosebite, pe care ei aleg sa le puna in slujba acestui domeniu.

Cum ne putem imbunatati performantele si dincolo de conceptul de SEO? Ei bine, in paralel cu aceasta activitate (optimizare si promovare SEO), specialistii Danbradu.com au lansat pe piata o idee revolutionare denumita, dupa numele celui care a lucrat la acest proiect DB Poster. Aplicatia isi propune generarea de trafic prin reclama gratuita, pe grupurile platformei Facebook. Acest lucru presupune logarea prealabila pe un cont de Facebook, de pe care aplicatia minune DB Poster va prelua grupurile utilizate si persoanele care fac parte din acestea.

Un aspect foarte important este faptul ca pe acest sistem poate fi folosit un numar nelimitat de conturi de pe care se poate lucra iar, in ipoteza in care la un moment dat ar putea exista o problema cu unul dintre conturi (pe care Facebook si reglementarile sale l-ar putea cataloga drept spam), banarea va veni doar asupra lui, ramanand la indemana oricui posibilitatea de a lucra de pe celelalte conturi disponibile.

Astfel, targetarea se poate face de pe fiecare cont in parte, urmand ca in cazul schimbarii contului, acest lucru sa se poate face printr-o simpla deconectare. In acest fel este imbunatatita conectarea si targetarea multipla a utilizatorului, indiferent de numarul de conturi sau pagini.  Utilizatorul acestei aplicatii va avea la dispozitie un cont de pe care sa se logheze odata cu contul personal (sau pagina afacerii in sine).

Programul lansat pe site-ul www.danbradu.com are la baza o serie de setari, al caror film de realizare este prezentat intr-un mod amplu si curat pe site-ul anterior mentionat. Anunturile sunt in prima faza predefinite, urmand  ca ulterior acestea sa poata suferi modificari in scopul atragerii clientelei, astfel incat utilizatorii Facebook sa poata gasi anuntul dumneavoastra ca fiind unul util si atragator.

[adsenseyu1]

Anunturile sunt create pe un Dashboard, unde mesajul ( postarea) este transpus in casuta special destinata, urmand ca acestuia sa ii poata fi atasata si o poza, prin simpla copiere a URL-ului acesteia. Campurile trebuie completate cu mare atentie, acestea fiind deasemenea predefinite. Linkurile de afiliere pot fi introduse in cadrul postarilor noastre, deoarece acestea nu vin in mod direct, ci sunt transmise prin intermediul aplicatiei.

Intervalele de postare pot fi stabilite in functie de necesitatea fiecarui utilizator in parte, putand fi stabilite de la nivel de minute, ajungand pana la o recurenta de cateva zile. De asemenea, aceasta optiune este foarte interesanta datorita faptului ca permite interventia la nivel de postare, putand alege sa postati pe anumite grupuri, sau chiar pe toate, puteti clasifica grupurile in functie de femei sau barbati, in functie de orase sau tari, sau de fusuri orare.

Aceasta aplicatie va fi in mod cert o alternativa de promovare pe langa conceptul de SEO, insa avantajul major consta in faptul ca aplicatia este mult mai ampla si ofera mult mai multe avantaje in momentul utilizarii. Avand costuri reduse raportate la posibilitati foarte ample, putem spune cu certitudine faptul ca DB Poster este revelatia ce marcheaza finalul de an 2013 si inceputul anului 2014.

Alte stiri actuale :

1. Aveti afaceri pe internet ? Incercati optimizarea SEO
2. Looking for SEO? Create Content, Be Social
3. Think First, Link Later: Creativity in SEO
4. SEO Changed Forever In 2013. How To Adjust And Thrive In 2014
5. Make Your Business Visible to Thousands with SEO San Antonio
6. Your Guide to Common SEO Penalties and How to Recover From Them

0 Shares

Comments are closed.

You May Also Like