Protectia muncii trebuie respectata

0 Shares
0
0
0

Dupa cum foarte bine stiti, cu ceva timp in urma, normele de protectia muncii nu erau foarte respectate in tara noastra. Iar asta se datora in special neglijentei si nepasarii atat a angajatorilor, cat si a autoritatilor.

Insa in ziua de astazi, lucrurile au inceput sa se mai indrepte, iar asta se datoreaza in special amenzilor usturatoare pe care inspectorii au inceput sa le acorde firmelor si companiilor care se abat de la aceste norme.

In primul rand, trebuie sa stiti ca, normele de protectia muncii trebuie sa fie respectate atat de angajator, cat si de catre angajat. Si am tinut neaparat sa specific acest lucru deoarece cei mai multi dintre angajatii din ziua de astazi dau intotdeauna vina pe angajatori atunci cand vine vorba despre aceste norme.

Cei mai multi dintre acestia sustin intotdeauna ca nu poarta casca de protectie, manusi sau alte echipamente obligatorii, deoarece angajatorul nu le ofera. Insa acestia ar trebui sa stie ca este si datoria lor sa solicite aceste echipamente de protectie, iar in cazul in care angajatorul nu le ofera, sa sesizeze Protectia Muncii.

In ziua de astazi, lucrurile au fost destul de mult usurate datorita faptului ca in tara noastra au aparut destul de multe firme care ofera servicii de protectia muncii. Si cand spun acest lucru ma refer la acele firme pe care orice angajator le poate angaja pentru a se ocupa de stabilirea ordinii si a normelor de protectie a muncii in firmele sau companiile pe care le conduc.

Aceste firme intotdeauna au ca angajati, persoane bine calificate si gata oricand sa puna umarul la treaba. In cazul in care detineti o firma sau o companie si doriti sa luati legatura cu o astfel de firma, atunci trebuie sa stiti ca cele mai multe dintre acestea isi expun serviciile chiar si pe internet, deci prin urmare puteti contacta o astfel de firma specializata in protectia muncii destul de simplu, apeland la ajutorul internetului.

Pentru a gasi pe internet o firma specializata in protectia muncii si care sa isi desfasoare activitatea in orasele in care se afla sediile sau firmele dumneavoastra, atunci nu trebuie decat sa dati un search intr- un motor de cautare dupa niste cuvinte reprezentative, dar care sa includa si denumirea oraselor.

Spre exemplu in cazul in care doriti sa gasiti o firma de acest gen in Bucuresti, atunci puteti da cautarea chiar dupa cuvintele “protectia muncii bucuresti”.

In urma cautarii dupa cuvintele “protectia muncii bucuresti”, cu siguranta ca sub forma de rezultate va vor aparea o sumedenie de firme de acest gen, care sunt gata oricand sa va stea la dispozitie, sa restabileasca ordinea in firmele sau companiile pe care le detineti si care au niste tarife destul de scazute.

0 Shares
You May Also Like