Probleme si solutii pentru Samsung Galaxy S5

Probleme si solutii pentru Samsung Galaxy S5

0 Shares
0
0
0

In fiecare an, Samsung lanseaza noi modele de telefoane din gama Galaxy S, aceasta fiind cea mai de succes marca a companiei. Daca in prezent utilizatorii isi pot cumpara dispozitive precum Galaxy S20 sau Galaxy S20 Plus, in trecut acestia isi indreptau atentia spre modele precum Galaxy S5.

Si in clipa de fata exista persoane care inca mai folosesc aceste smartphone-uri pe care cei de la Samsung le-au scos pe piata in anul 2014. Unii utilizatori sunt multumiti si acum de cum functioneaza telefoanele.

Alti utilizatori, sunt dezamagiti pentru ca deja incep sa se confrunte cu tot felul de probleme, insa mai multe detalii puteti afla in randurile care urmeaza.

Probleme si solutii pentru Samsung Galaxy S5

Probleme ale bateriei

Multi utilizatori de Galaxy S5 sunt dezamagiti de durata de viata a bateriei. Aceasta nu mai rezista la fel de mult timp incarcata precum in trecut, iar utilizatorii se gandesc sa o inlocuiasca cu un nou acumulator Samsung Galaxy S5 G900f.

Alti utilizatori in schimb, sunt de parere ca a sosit momentul sa isi inlocuiasca dispozitivele care deja au atatia ani vechime, asa ca nu mai cumpara un acumulator Samsung Galaxu S5 G900f, ci mai degraba isi cumpara un nou telefon Samsung Galaxy S. In functie de buget, fiecare isi poate alege un model mai scump sau mai putin scump.

Probleme cu conexiunea Wi-Fi

Multe smartphone-uri au probleme cand vine vorba de conectarea la Wi-Fi, iar Samsung Galaxy S5 nu face exceptie.

Solutii potentiale:

  • Incercati sa activati si sa dezactivati din nou routerul si Galaxy S5.
  • Asigurati-va ca nu va aflati in modul de economisire a energiei, deoarece acest lucru poate avea un efect asupra conexiunii dvs. Wi-Fi.
  • Accesati setarile dvs. Wi-Fi, si selectati routerul la care doriti sa va conectati telefonul. Alegeti optiunea de uitare si setati din nou conexiunea de la inceput.
  • Accesati Wi-Fi, atingeti numele retelei dvs. apoi editati – optiuni avansate si schimbati setarile IP.
  • Utilizati aplicatia Analizor Wi-Fi pentru a determina ce canal este cel mai bine pentru a utiliza in locatia dvs., apoi accesati adresa dvs. IP si schimbati canalul.
  • Verificati filtrarea MAC care exista pe routerul dvs. pentru a va asigura ca Galaxy S5 este listat.

Bluetooth nu se conecteaza

Unii utilizatori de Galaxy S5 intampina probleme atunci cand incearca sa-si conecteze telefonul la masinile lor sau la alte dispozitive prin Bluetooth.

Accesati aplicatii – setari – manager de aplicatii – Bluetooth si selectati oprirea de oprire. Atingeti pentru a sterge memoria cache, apoi reporniti telefonul.

Verificati daca sistemul dvs. auto Bluetooth sau dispozitivul la care incercati sa va conectati functioneaza corect prin resetarea acestuia. Puteti face ca dispozitivul sa uite de toate imperecherile si sa faca acelasi lucru pe Galaxy S5, inainte de a configura din nou conexiunea.

Telefonul nu se incarca

Unii utilizatori se confrunta si cu asemenea probleme. Trebuie verificat in primul rand ca sursa de energie electrica sa fie functionala. Apoi, trebuie verificat incarcatorul si cablul de incarcare pentru a nu fi deteriorate.

Cand este efectuat acest pas, trebuie ca utilizatorul sa vada daca poate incarca telefonul cu un alt incarcator. Daca se poate, incarcatorul este vinovat de defectiune, mai ales daca nu incarca si alte telefoane.

Daca bateria nu se incarca nici cu alt incarcator, iar cu incarcatorul original incarca un alt telefon, atunci cu siguranta telefonul este vinovat de aceasta problema. Pentru remedierea problemei, telefonul trebuie dus in service, iar specialistii vor schimba mufa de incarcare a telefonului cel mai probabil.

Acestea sunt asadar, cateva dintre problemele cu care se pot confrunta persoanele care inca detin si folosesc telefoanele mobile Samsung Galaxy S5. De-asemenea, alaturi de aceste probleme ati putut descoperi si solutii pentru remedierea acestora.

 

0 Shares
You May Also Like