Pretul biletelor companiei low-cost Blue Air

0 Shares
0
0
0

Pretul biletelor companiei low-cost Blue Air
Asa cum sugereaza si titlul, in continare ne vom concentra atentia pe pretul biletelor companiei aeriene low-cost Blue Air, prima companie romaneasca si cu capital privat, lansata in anul 2004. Dintre destinatiile pe care le puteti alege cu aceasta companie enumeram Stuttgart, Salonic, Roma, Napoli, Lyon si altele.

Un zbor de avion low-cost din Bucuresti catre Stuttgart decoleaza la 07:05 si aterizeaza la 08:30, zborul durand aproape 2 ore. Pretul biletelor variaza intre 107 euro in perioada lunii septembrie ajungand sa fie cel mai scump in aprilie sau august, 137 de euro.[adsenseyu1]

Atunci cand va achizitionati un bilet ar trebui sa tineti cont si de faptul ca in anumite zile ale saptamanii zborul nu are loc, acest lucru fiind in functie de luna in care va faceti rezervarea. In Stuttgart poti sa vizitezi centrul vechi al orasului, chiar daca acesta a fost distrus in timpul celui de-al doilea razboi mondial, unele cladiri inca putand fi admirate, o biserica ce dateaza din secolul XII, Stiftskirsche, sau turnul TV, Fernsehturm Stuttgart.

Pretul unui zbor de avion low-cost prin intemerdiul companiei Salonic variaza intre 129 de euro si 137 de euro, cel mai ieftin fiind in perioada lunilor mai, iunie, iulie dar si august, iar cel mai scump in lunile aprilie si septembrie.

Variatia pretului nu este semnificativa, deci puteti sa va rezervati biletele oricand fara sa va ingrijorati de un pret exagerat de ridicat. Avionul decoleaza la ora 16:05 din Bucuresti si aterizeaza la 02:50 in Salonic, durata fiind de aproximativ 11 ore iar pretul acestor bilete low cost pot sa difere. De asemenea este indicat sa tineti cont de faptul ca in anumite zile ale saptamanii pretul biletelor poate sa se mareasca si de 3 ori si ca zborul sa nu aiba loc.

[adsenseyu1]

In cazul in care doresti sa vizitezi Salonic, recomandat este sa mergi in timpul primaverii dar si a toamnei. Dintre atractiile turistice demne de vizitat din Salonic, enumeram Arcul si mormantul lui Galerius, dar cea mai importanta atractie este Turnul Alb.

De asemenea poti sa te relaxezi ore intregi la tavernele din jurul acestuia. Tinand cont ca bucataria greceasca este considerata pritnre cele mai sanatoase din lume, nu trebuie sa-ti faci griji in privinta acestui lucru, in menu facand parte alimente precum branza feta, baklavaua, dar si legume si fructe proaspete.

In cazul in care doresti sa calatoresti in Bologna, compania Blue Air iti ofera preturi disponibile pentru orice individ indiferent de buget, preturile fiind deosebit de reduse, de la 24 de euro in timpul lunii iunie pana la 81 de euro in luna august. Pretul variaza si in timpul saptamanii, fiind uneori cel mai scump in mijlocul saptamanii si fiind posibil sa nu fie efectuat zborul in zile precum vineri, sambata sau duminica.

0 Shares
You May Also Like