Placari ceramice versus pardoseli sintetice

0 Shares
0
0
0

Placari ceramice versus pardoseli sintetice
Se stie ca femeile au un al saselea simt atunci cand vine vorba despre schimbarile ce trebuie sa aiba loc intr-o locuinta. Fara a fi ingineri sau experti in amenajari interioare acestea reusesc sa vina cu idei moderne de modificari arhitecturale, care pe deasupra se mai dovedesc a fi si benefice.

Una dintre principalele tipuri de amenajari interioare la care se pricep cel mai bine femeile consta in modificarea bailor. Baile reprezinta spatiile in care petrecem destul de mult timp si mai este de asemenea si incinta cea mai puternic grevata da caracterul igienei.

O baie nu trebuie sa fie doar frumoasa ci si utila deopotriva, iar in acest sens modificarile aduse trebuie sa aiba la baza si acest aspect.

Cum poate fi imbunatatita o baie din punct de vedere al amenajarilor interioare? Pai este foarte simplu, iar solutia poate fi aplicata de catre toata lumea, iar efectul este cu adevarat unul deosebit.

[adsenseyu1]

Baile pot fi transformate total prin introducerea in discutie a acoperirilor pentru suprafete de acest tip. Pe de o parte putem vorbi despre placari cu gresie si faianta, iar pe cealalta parte putem vorbi despre aplicarea de rasini sintetice, disponibile aceluiasi scop.

Care dintre aceste doua idei este cea mai eficienta? Ei bine fiecare dintre aceste materiale au anumite avantaje care le-ar pozitiona cat mai bine. Pe de o parte placarile ceramice au avantajul de a crea suprafete usor intretinut si de curatat.

Pe langa acesta, lichidee fierbinti nu influenteaza aspectul placarii, rezistenta la substante chimice este destul de mare, iar rezistenta mecanica este foarte ridicata. Suprafetele sunt deosebit de estetice si nu necesita eforturi majore pentru curatare.

Pe de alta parte pardoselile si suprafetele acoperite cu rasini sintetice ofera in mare cam aceleasi avantaje, cu mici modificari insa. Suprafetele sunt acoperite in camp continuu, fara rosturi, ceea ce se poate traduce prin conditii de igiena mai bune.

[adsenseyu1]

Chitul folosit in cazul placilor de gresie mai poate sari in timp, favorizand rosturile, lucru care nu se intampla insa in cazul rasinilor sintetice. Acestea din urma din pacate prezinta usorul dezavantaj ca rectioneaza in momentul in care lichidele fierbinti ar putea cadea pe aceste suprafete. Rezistenta mecanica este foarte ridicata, insa rezistenta la substante chimice este destul de redusa.

Pardoselile din rasini sintetice sunt din ce in ce mai cautate si mai utilizate, deoarece ele sunt produse noi, deosebit de estetice. Din punct de vedere al pretului aceste doua sisteme nu sunt deosebit de diferite, iar acest lucru cantareste destul de mult in momentul in care unul dintre aceste produse sunt alege.

Daca in cazul placarilor ceramice acestea pot fi puse in opera de catre aproape oricine, majoritatea meseriasilor considerand ca sunt in stare sa monteze cateva placi de gresie pe adeziv, in cazul pardoselilor sintetice acest lucru se schimba.

Aplicarea acestora se poate face doar de catre personal specializat, deoarece aceste substante pot provoca daune si rani in cazul in care nu sunt folosite conform specificatiilor producatorilor. O firma care are toate cunostintele de a pune in opera aceste materiale este www.avangart,org, o companie pentru care grija pare sa insemne mai mult decat ideea de profit.

0 Shares
You May Also Like