Pietre pretioase cu beneficii pentru sanatate

Pietre pretioase cu beneficii pentru sanatate

0 Shares
0
0
0

In Egiptul antic si in alte culturi din antichitate, oamenii credeau ca pietrele pretioase au o gama larga de beneficii pentru sanatate. In timpurile moderne, pietrele pretioase sunt utilizate mai ales in scopuri ornamentale si sunt intalnite la bijuterii. Cu toate acestea, unii oameni inca cred ca puteti primi bonusuri pentru sanatate de la anumite pietre pretioase si minerale.

Unii folosesc pietre pretioase ca parte a practicilor lor spirituale pentru a restabili campurile de energie, a castiga pacea si a promova dragostea si siguranta. In unele sisteme de credinte, pietre pretioase sunt plasate pe anumite zone ale corpului, numite „chakre”, pentru a promova vindecarea.

In alte sisteme, obtinerea de beneficii pentru sanatate din pietre pretioase poate fi la fel de simpla ca purtarea unei bijuterii care poate fi achizitionata de la casele de amanet bijuterii.

Pietre pretioase cu beneficii pentru sanatate

Cuart Rose

O piatra pretioasa populara, cuartul roz trandafir se spune ca ajuta la vindecarea durerilor de inima. Strans asociat cu iubirea, cuartul de trandafir pare sa aiba o energie linistitoare, blanda, care poate calma un purtator agitat. Pentru a beneficia la maxim de un cuart trandafir, purtati pietrele pretioase pe un pandantiv in jurul gatului. Un astfel de pandativ il puteti achizitiona si de la casele de amanet bijuterii.

Acest lucru permite ca piatra sa ramana aproape de inima ta si sa ajute la inchiderea ranilor emotionale, sa promoveze iubirea de sine si sa iti mentina inima deschisa la relatii pozitive. Un cadou al unui cuart trandafir poate fi un mesaj minunat pentru cineva care are loc prin divort, despartire, instrainarea familiei sau orice lupta cu singuratatea si lipsa linistii interioare.

Granat

Se spune ca nuantele superbe, adanci de rosu ale granatului energizeaza purtatorii, ceea ce i-ar putea ajuta sa faca fata problemelor de sanatate. Purtati granat pentru a oferi intregului sistem un impuls, revitalizati-va corpul si promovati bunastarea emotionala prin cresterea increderii. De asemenea, se spune ca piatra aduce protectie impotriva karmei rele. Purtati-va granatul oriunde, dar in apropierea inimii se spune ca este optim.

Ametist

O minunata piatra pretioasa este ametistul, despre care se spune ca aduce forta, curaj si pace la purtator. Aceste beneficii pot ajuta la promovarea vindecarii. Este o piatra linistitoare, cu proprietati pasnice, cu o energie linistita, care ar trebui sa ajute si la eliberarea creativitatii. Deoarece piatra are astfel de calitati linistite, este un cadou minunat pentru oricine sufera de anxietate, tulburari de dispozitie si dependente. Purtati-l oriunde pentru a promova sanatatea spirituala si fizica.

Perla

O perla frumoasa apare in mod natural in interiorul unei stridii si poate veni in mai multe nuante, forme si dimensiuni. Se spune ca perlele echilibreaza intregul corp si creeaza sentimente pozitive si fericite in interiorul purtatorului.

In sistemele medicinale asiatice traditionale, perlele au fost utilizate pentru tratarea sistemelor digestive dureroase, probleme de fertilitate si probleme cardiace. Astazi, pudra de perle este folosita in machiaj pentru a obtine un ten stralucitor. Unii oameni cred ca poate fi folosit si pentru a trata multe afectiuni ale pielii, cum ar fi rozaceea.

Chihlimbar

Chihlimbarul galben, maro sau rosu colorat se crede ca unii sunt o piatra pretioasa puternica, cu utilizari de la tratarea durerilor de cap si a stresului pana la promovarea auto-exprimarii. De asemenea, se spune ca promoveaza curatarea si purificarea, ceea ce poate ajuta la aducerea bolilor din corp si la calmarea durerii, astfel incat purtatorul sa se vindece.

Citrin

Se spune ca Citrinul promoveaza bunastarea emotionala si creste energia pozitiva. Unii cred ca poate ajuta la dificultati de auz, afectiuni digestive, probleme cu somnul si la gestionarea durerii si inflamatiei. Purtati citrine in forma sa naturala, daca este posibil, pentru a imbunatati beneficiile pozitive.

Ei bine, toate aceste pietre pretioase despre care am discutat anterior, pot fi folosite pentru crearea bijuteriilor scumpe. Acestea pot fi cumparate sau vandute caselor de amanet bijuterii.

0 Shares
You May Also Like