Perna electrica – beneficiile si utilizarile ei

0 Shares
0
0
0

O perna electrica foloseste electricitate pentru a produce si a oferi caldura pentru diverse parti ale corpului. Caldura determina vasele de sange din zona unde este aplicata sa se dilate, crescand fluxul de oxigen si relaxand muschii.

Pe langa relaxarea corpului, perna electrica are o serie de alte avantaje. Iata cateva dintre acestea.

Este o metoda de terapie foarte accesibila

Terapia termica este o modalitate excelenta de a ameliora durerile copului. Folosirea caldurii in partea inferioara a spatelui reduce disconfortul si scade scade transmiterea semnalelor de durere catre creier.

Pernele electrice sunt ieftine, oferind caldura confortabila. Astfel este si perna electrica Westfalia, 60 W, 30 x 40 cm, recomandata pentru beneficiile ei.

De asemenea, o perna electrica se poate aplica pe orice parte a corpului, astfel incat una, sau cel mult doua, sunt suficiente pentru un rezultat vizibil.

Este important sa intelegi ca pernele electrice nu sunt produse medicale, ele nefiind concepute pentru a vindeca durerile corporale, dar sunt o modalitate buna pentru a te incalzi si a te ajuta sa te relaxezi.

Este confortabila si usor de folosit

O perna electrica te ajuta sa iti relaxezi muschii in confortul propriei case, ea putand fi folosita atunci cand ai nevoie de caldura si relaxare. Se poate utiliza in timp ce dormi sau cand te uiti la televizor.

Este portabila

Dimensiunea mica a unei perne electrice ii permite sa incapa de minune in orice geanta sau valiza. Astfel, poti calatori oriunde cu perna electrica si o poti folosi cand te simti stresat si inconfortabil. Se poate utiliza chiar si in timpul evenimentelor in aer liber, cum ar fi un concert sau o iesire in natura cu familia.

Te ajuta sa dormi

Caldura creste circulatia sangelui si relaxeaza musculatura. Perna electrica te ajuta sa ramai cald si sa te simti confortabil, ceea ce este de folos ca sa adormi mai repede si sa ai un somn mai bun.

Este versatila

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unei perne electrice este versatilitatea ei. Ea se poate folosi pe aproape oricare parte a corpului, avand multiple aplicatii:

  • Se poate aplica pe partea din spate a gatului. Pozitia de la computer, la serviciu sau acasa, poate duce la incordarea gatului daca monitorul este plasat necorespunzator. Elimina aceasta incordare asezand perna electrica pe partea inferioara a gatului si folosind-o ca perna cand stai in pat.
  • Se poate aplica pe partea inferioara a spatelui. Daca te numeri printre femeile care sufera de dureri inferioare de spate in timpul menstruatiei, poti reduce aceste dureri cu caldura. Pune o perna electrice pe scaun astfel incat sa iti sprijine partea inferioara a spatelui.
  • Aseaz-o sub picioare. Picioarele tale sunt obosite dupa o zi de treaba? Te poti relaxa asezandu-ti coapsele, gambele sau talpile pe o perna electrica.
  • O poti folosi pentru a te incalzi. Imbratiseaza o perna electrica si tine-o aproape de piept in timp ce vizionezi un film, chiar si in cele mai friguroase nopti de iarna. De asemenea, o poti aseza pe scaun si poti sta pe ea, dimineata, in timp ce iti savurezi cafeaua.
0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like