Nunta nu mai e completă fără candy bar

0 Shares
0
0
0

E la modă să faci nuntă. Și cel mai bine e să îți organizezi singură nunta. Nu cunoaște nimeni mai bine ca tine preferințele tale. Nimeni nu știe mai bine ca tine cum se potrivesc florile cu celelalte aranjamente din sală. Doar tu poți să alegi cele mai potrivite combinații de culori, așa cum îți plac doar ție. Chiar și prăjiturile pe care le vei avea pe candy bar trebuie să fie testate de tine.

Totul începe foarte bine. Alegi data, și începi să cauți sala. Cum adică nu au liber în august, când îți dorești tu? Doar toți prietenii plecați în afară vin în concediu în țară atunci și nu ai cum să schimbi data evenimentului tău cel mai important. Totul a fost foarte bine gândit. Totul trebuie să fie perfect. Inclusiv ziua pe care o alegi. Doar acea zi este bună pentru tine, deci trebuie să facă cumva să găsească pe cineva care să renunțe la ziua aceea ca să poți să rezervi tu sala atunci.

În sfârșit ajungi la rochia de mireasă. Restul pot să aștepte. Oricum, rochia e cea mai importantă. Bugetul pentru decorațiuni, muzică și orice altceva va fi cel care va rămâne după ce vei găsi rochia perfectă. Pentru asta, te inspiri din rochia lui Meghan Markle la nunta cu prințul Harry. Doar tu nu meriți nimic mai puțin. Și într-un final o găsești. Ce mai contează că acoperă 70% din bugetul de nuntă?

Acum ai obosit. Ce mai e de ales e floare la ureche. Doar a mai rămas doar decorul sălii, trupă nu mai merge că nu mai ai bani, e ok și DJ. Și la fotograf și cameraman nu mai e așa de greu. Doar toți sunt proști și te prind mereu din unghiul greșit.

Chiar dacă alegi să apelezi la un organizator de evenimente, tot parcă tu faci toată treaba. Tot ce poate acesta să facă este să trieze puțin ofertele din piață în funcție de preferințele tale, dar până și asta pare foarte greu uneori, pentru că îți dai seama mai târziu, când ajungi la concluzia când nimic nu ți se potrivește, că a eliminat exact ceea ce se potrivea de minune. Și oricât ar încerca persoana respectivă să te țină pe cursul stabilit al evenimentului, nu reușește. E clar că nu poate să înțeleagă că tu ești cea mai importantă persoană și că trebuie să se adapteze la ceea ce tu îți dorești, pe moment, și să facă un minim de efort și să facă totul să se întâmple, ca prin magie.

*Acest material este un pamflet.

0 Shares
You May Also Like