Nokia este creatorul telefoanelor indestructibile

0 Shares
0
0
0

Nokia-este-creatorul-unor-telefoanelor-indestructibile
Nokia se remarca in industria telecomunicatiilor inca din anul 1982, atunci cand introduce prima retea de telefon digitala in Europa. Tot in acest an lanseaza primul telefon mobil de masina, iar de la lansarea modelului Nokia 2110 in anul 1994 si pana astazi si-a incantat clientii cu diferite modele de dispozitive mobile.

Cand privim in urma la primul telefon mobil Nokia, putem regreta durata de viata indelungata a acumulatorilor, mai putin intalnita astazi. Cu toate acestea, atunci cand o baterie a unui telefon finlandez ne creeaza probleme, putem cu usurinta sa cumparam acumulatori originali Nokia.

Nokia ramane in istoria telefoanelor mobile in calitate de creatorul telefoanelor indestructibile, precum este modelul 3310. Acesta a fost comparat cu o caramida si a impresionat prin autonomia crescuta a bateriei.

[adsenseyu1]

Potrivit unui fost angajat Nokia, Hoi Sta, telefoanele producatorului finlandez erau testate pentru durabilitate. Angajatul marturiseste pe reteaua sociala de intrebari si raspunsuri Quora ca telefoanele Nokia erau supuse unor teste de cadere si exista o rata maxima de  erori. Se utilizau anumiti roboti pentru a se testa mecanismele de deschidere si cele de intoarcere.

De asemenea, existau cuptoare speciale pentru a testa rezistenta telefoanelor Nokia la umiditate si temperatura crescute. Atunci cand se observau anumite probleme in durabilitatea telefoanelor, acestea erau remediate, pentru a oferi utilizatorilor telefoane deosebit de durabile.

Rezistenta crescuta a telefoanelor Nokia a devenit atat de populariztata in era internetului, incat acestea sunt teme principale ale multor glume. Nokia 3310 este cu siguranta, unul dintre cele mai rezistente telefoane ale producatorului finlandez.

Exista numeroase persoane tentate sa testeze daca telefoanele Nokia chiar sunt indestructibile. Rezultatele obtinute au fost remarcabile si probabil singurul motiv pentru care un utilizator Nokia 3310 isi putea schimba telefonul consta doar in aparitia unui model cu o tehnologie avansata. In niciun caz nu ar fi achizitionat un model nou din cauza duratei scurte de viata a dispozitivului mobil posedat.

Faptul ca in Finlanda se afla corporatia Nokia care se ocupa cu retele si cercetare, dar nu cu producerea telelefoanelor mobile, poate reprezenta o veste proasta pentru clientii fideli ai brandului finlandez. Cu toate acestea, divizia mobila apartine de Microsoft incepand cu data de 03 septembrie 2014.

[adsenseyu1]

In plus, in luna octombrie a anului 2014 a lansat aplicatia Nokia Here Maps, in colaborare cu producatorul Samsung, aplicatie care se adreseaza si utilizatorilor de telefoane Apple.

Se considera ca un telefon Nokia va avea o valoare crescuta in viitor, datorita importantei pe care au ocupat-o in industria de telefonie mobila. Daca dispuneti de un astfel de dispozitiv mobil, il puteti utiliza pentru o perioada cat mai lunga de timp.

In cazul in care smartphone-ul dumneavoastra Nokia va nemultumeste prin durata scurta de viata a bateriei, puteti cumpara acumulatori Nokia originali. Dupa cum se poate observa si prin accesarea platformei online Accesoriigsm.ro, acestia sunt disponibili la preturi accesibile.

Cel mai important lucru este ca sunt originali, pentru a va bucura de produse de calitate. Chiar daca Nokia nu a ramas cel mai solicitat producator de telefoane mobile, va ramane printre preferintele utilizatorilor, deoarece a inovat piata dispozitivelor mobile din Romania, dar si din alte tari.

0 Shares
You May Also Like