Modele de ceasuri de calitate

Modele de ceasuri de calitate

0 Shares
0
0
0

Cumparam ceasuri des si de aceea in articolul acesta vom vorbi despre cateva modele foarte interesante care noua ne-au placut mult. Acestea sunt gasite in lungile noastre expeditii facute atat prin expozitii si magazine cat si prin magazinele online de pe internet si prin revistele de specialitate. Toate sunt modele de calitate care au si preturi destul de mari insa pentru cei care sunt pasionati de ceasuri unele dintre ele sunt produsele ideale.

Times Expedition este un ceas care are un design reusit si care este de fiecare data un accesoriu care poate sa dea un plus de valoare pentru toata tinuta. Acest ceas este un model pentru barbati nou si prezinta si o functionare perfecta si un aspect ideal.Modele de ceasuri de calitate

El face parte din categoria sport casual si are un display analogic si un mecanism cu quartz. Ceasul arata orele, minutele, secundele si datele si prezinta si o foarte buna rezistenta la apa. Puteti sa alegeti si varianta pe negru sau verde tinand cont de culorile pe care le au tinutele voastre. Cadranele cu cifre arabe sunt lizibile, elegante si clare.

Forma carcasei este rotunda si cureaua care vine la pachet cu ceasul este facuta din materiale textile. Inchiderea cu arici se face rapid si simplu.

Ceasul Q and Q standard este destinat celor care cauta ceasuri de calitate cu un design elegant si care se si face la un pret accesibil. Produsul acesta va reprezenta alegerea ideala si inspirata. Este vorba despre modelele masculine incadrate ca si design in categoria elegant casual.

Ceasul are un mecanism japonez pe baza de cristale care garanteaza in mod evident aceeasi precizie. Producatorii ne avertizeaza in ceea ce priveste rezistenta la apa a acestui dispozitiv pentru ca este conventionala de 3 atm si sugereaza ca produsul ar trebui sa fie ferit pe cat posibil de umiditate indiferent de context pentru a isi mentine perfecta starea de functionare.

Acest ceas are la dispozitie un display analogic care sa afiseze secundele, minutele si orele, data si ziua din saptamana si functiile de baza. Carcasele sunt realizate din alama, si geamul din cristale minerale pe cand cureaua este facuta din piele ecologica. Aspectul clasci cu accente rafinate ni-l recomanda ca fiindun ceas pentru tinute smart si casual, office sau de ocazie, si nu pentru tinute sport.

Domatoso Firenze este un ceas care face parte din colectia firenze si este practic un ceas care are functie de cronogra. Asta ar putea sa se intelega prin capacitatea sa de a functiona in mod simultan si ca ceas dar si pe post de cronometru iar tastatura care indica o functionalitate foarte buna este extrem de utila.

Acest mecanism japonez functioneaza cu cristale si ofera o precizie perfecta. Datele se pot citi de pe un ecran analogic acesta indicand ora,secunda si minutul. Carcasele de forma rotunda sunt confectionate din otel si geamul este din cristale minerale avand si o rezistenta optima.

Producatorii vor mentiona rezistenta la apa a acestui dispozitiv ca fiind de 10 atm, adica suficienta pentru a fi utilizata in situatii normale si nu pentru scufundari sau pentru presiuni mari.

0 Shares
You May Also Like