Mafia pariurilor si Interpolul

0 Shares
0
0
0

Mafia-pariurilor-si-Interpolul Daca esti cat de cat interesat de pariuri online atunci sigur esti la curent si cu marile ilegalitati legate de acest domeniu. Este bine stiut ca la nivel mondial exista numeroase astfel de cazuri de meciuri trucate, fiind insa destul de greu de depistat si dovedit.

Pariuripeinternet.ro se bucura de credibilitate si indeplineste toate condtiile impuse de lege si ofera informatii legate  pariuri online agentii .

Cei care se ocupa de contracararea acestor evenimente josnice sunt cei de la Interpol, iar conform lor suma despre care vorbim este de aproximativ o suta miliarde de euro anual.

Oficialii au mai declarat, in cadrul unei conferinte de la Roma, ca mafia pariurilor este in stransa legatura cu criminalitatea organizata, ajungandu-se la spalarea de bani. Cu toate ca aceste activitati sunt mai mult legate de pariurile de la casele de pariuri in forma fizica, nici casele de pariuri pe internet online nu scapa de lacomia mafiotilor internationali.

[adsenseyu1]
Pentru cei care au insa putine cunostinte despre liderii mondiali ai pariurilor trucate iata in continuare cateva informatii despre acest domeniu. Cert e ca se fac eforturi mari si de lunga durata in incercarea de a stopa aceste ilegalitati, eforturi ce vin atat din partea FIFA si a conducatorilor din sport (fotbal), cat si din partea autoritatilor ce trebuie sa asigure respectarea legilor si pedepsirea infractorilor, Europol si Interpol.

De multe ori insa probele impotriva celor ce aranjeaza meciurile sunt putine si astfel nu se poate trece la acuzarea si arestarea acestora, sau infractorii se refugiaza in tari ce nu au semnat tratate de extradare; sau se ajunge la sacrificarea unui membru mai mic in rang pentru protejarea adevaratului lider.

Poate cel mai prolific si mai notoriu lider al meciurilor trucate la nivel mondial este Dan Tan Seet Eng, cunoscut ca si Dan Tan. Cu toate ca nu se stie exact cum arata, politia are un portret robot intocmit, si se crede a avea in jur de 50 de ani, fiind singaporez de origine chineza, si averea acestuia este estimata la aproximativ 40 milioane lire sterline.
[adsenseyu1]

Este suspectat de participarea la mai multe operatiuni transfrontaliere, niciodata insa dovedite, iar faptul ca acesta se ascunde in Singapore este o noua piedica pentru Interpol, deoarece acest stat nu extradeaza infractorii. In 2011 a acordat un interviu celor de la The New Post, mai exact celebrului jurnalist Zaihan Yousof care se ocupa de acest subiect de multi ani. Dan Tan este suspectat si de politia italiana pentru aranjarea multor meciuri in Serie A si Serie B, dar nu pot face nimic atat timp cat asiaticul sta in Singapore.

In februarie 2013 pe aeroportul din Milano a fost arestat slovenul Admir Sulijic, un apropiat al lui Dan Tan, fost fotbalist la Rudar si Nafta Lendava, si se spera obtinerea unor informatii de la acesta. Pana atunci insa un alt greu al pariurilor a fost capturat, si de data asta acesta a acceptat colaborarea cu Interpolul, fiind vorba de Raj Perumal.

Acesta si-a inceput carierea in Africa, extinzandu-se spre Asia, ajungand sa se spuna ca stapaneste campionatul sirian mai sever decat Bashar conduce tara! Multe eforturi in stoparea acestor ilegalitati se vor face, si asta pentru a se putea paria in mod legal si sigur, pe siteuri ca www.pariuripeinternet.ro , si de catre pariori care au incredere in anumiti jucatori si echipe!


Articole asemanatoare:
1. Top 10 NFL gambling tips
2.6 Useful Tips About Online Sports Betting
3.JD’s Betting Blog: Two tips from this weekend’s European action
4.HOW TO WATCH THE CHAMPIONS LEAGUE

0 Shares
You May Also Like