„Look inside: Your Body” este cartea perfecta pentru copii pentru intelegerea corpului lor

„Look inside: Your Body” este cartea perfecta pentru copii pentru intelegerea corpului lor

0 Shares
0
0
0

Cartile pentru copii sunt perfecte pentru a transmite informatii pretioase si pentru a-i ajuta pe copii sa invete aspecte legate de diverse subiecte semnificative. Cartea Look Inside: Your Body este perfecta pentru a le explica celor mici cum anume functioneaza corpul si cum pot sa aiba grija de acesta.

Poti sa cumperi aceasta carte de pe site-ul Books-Express.ro si te vei bucura de o livrare corecta si de usurinta in a plasa comanda pentru a o primi chiar acasa la tine. Copilul tau va putea sa foloseasca noua carte imediat si va putea sa se bucure de descoperirea propriului corp si a functiilor lui.

Iata de ce este aceasta carte perfecta pentru copilul tau, atunci cand el doreste sa invete si sa inteleaga organismul si modul in care functioneaza:

  1. Corpul uman este complex, iar copiii au nevoie de informatii pentru a intelege ce se intampla cu functiile lor

Complexitatea fiintei umane este cu adevarat un subiect de studiu pentru orice om. Insa, copiii au multe curiozitati legate de corpul lor, de modul in care el functioneaza, de felul in care poate sau are nevoie de ingrijire. Functiile corpului sunt o adevarata necunoscuta si de aceea este important sa le arati copiilor o carte care sa cuprinda informatii speciale pentru ei. Cartea de fata este perfecta pentru copiii de peste 3 ani de zile.

  • Copiii vor invata sa aiba grija de ei si de corpul lor dupa ce vor citi aceasta carte

Copiii au nevoie de ghidaj in ceea ce priveste ingrijirea. Cartea o sa le spuna ce trebuie sa manance si cum anume, ce pot face pentru a avea grija constant de corp. De asemenea, este important sa invete sa se curete, sa aiba grija de igiena, etc. Totul o sa poata sa fie inteles usor de catre copiii de varsta potrivita pentru carte.

  • Daca se imbolnavesc, copiii vor invata cum anume pot sa ingrijeasca rana sau cum se vor vindeca

Cei mai multi copii au intrebari legate de modul de vindecare pentru momentele in care se simt rau. Ei vor pune intrebarile intr-un mod clar dupa ce vor citi aceasta carte. Vor descoperi foarte multe dintre raspunsuri intre filele cartii, insa vor putea sa dezvolte totul alaturi de tine.

  • Cartea este foarte distractiva datorita usitelor din interior pe care le pot deschide copiii

Cartea este conceputa astfel incat sa poata sa fie deschisa si sa poata sa fie explorata. Practic, exista usite in interior care ascund informatii in plus. Copiii se vor bucura de secretele pe care le vor afla atunci cand deschid micile clapite.

  • Explicatiile sunt simple si foarte usor de inteles, iar copiii le pot intelege si interpreta corect

Modul in care este explicata functionarea corpului uman este una foarte simpla. Este necesar sa oferi copilului tau sansa sa citeasca aceasta carte. Ea ii va darui o baza foarte buna pentru intreaga viata si pentru modul in care se va ingriji pe sine.  

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like