Logitech C525 – cel mai versatil webcam

0 Shares
0
0
0

Logitech C525 – cel mai versatil webcam
Logitech c525 de 40 de dolari, nu este cea mai performanta camera web a celor de la Logitech, dar foarte probabil poate aspira la titlul de cea mai versatila camera a acestei companii. Angels of love, este locul in care poti afla cele mai multe informatii despre videochat!

Acest webcam are foarte multe optiuni pe care altele din aceeasi categorie de pret, nu le au. Comparand doar calitatea video, putem spune ca c310 de la aceeasi companie, este probabil mai performanta, avand si acelasi pret, dar unghiul de vizualizare al lui c310 poate fi schimbat doar pe verticala si nu se ataseaza foarte bine la un monitor de tip desktop.

C525 are o baza mult mai adaptabila, o raza de miscare mai ampla si se poate inchide, pentru a proteja lentila in timpul transporturilor mai lungi. C525 pare o camera conceputa mai mult pentru laptop-uri, pentru upgrade-ul camerelor incorporate in acestea, dar versatilitatea acestei camere, o face o buna alegere si pentru orice pc desktop sau orice alt device (tableta, netbook, etc.).

[adsenseyu1]

Design-ul si forma unice ale webcam-ului Logitech c525, reprezinta un alt plus de luat in considerare, daca doriti sa o achizitionati. Singura camera cu un design asemanator este c615, tot de la Logitech. C615 are un design mai frumos am putea spune noi si este in acelasi timp putin mai performanta, dar la un pret cu cel putin 25 de dolari mai mare.

Camerele web si gaming-ul.

Webcam-urile au devenit in ziua de astazi parte integranta din cultura gaming. O data cu aparitia website-urilor mamut, gen Youtube sau Twitch.tv, livestream-urile – adica posibilitatea de a vedea o persoana care se joaca, in timp real – au devenit aproape la fel de importante ca sesiunea de joc in sine.

Nu orice gamer acorda o atentie deosebita la facecam-ul din coltul stream-ului favorit, dar nu este o coincidenta faptul ca majoritatea streamer-ilor de top, au in setup un webcam foarte performant.

Indiferent daca esti un streamer aspirant, daca ai un interviu pe Skype sau pur si simplu vrei sa pastrezi legatura cu prietenii prin videochat, vei avea nevoie de un webcam bun, mai devreme sau mai tarziu.

[adsenseyu1]

Din nefericire, atunci cand iti construiesti un pc de gaming, ultimul lucru in care ai vrea sa investesti este webcam-ul si de obicei realizezi ca ai intr-adevar nevoie de acesta, la ceva timp dupa ce pc-ul a fost deja achizitionat.

In primul rand si cel mai important aspect din punctul nostru de vedere, un webcam ar trebuie sa fie judecat strict dupa calitatea imaginii pe care o poate produce.

Daca pretul unui webcam pare prea bun pentru a fi adevarat, probabil ca acel webcam are o calitate mediocra.

Camerele web super ieftine au o fidelitate foarte slaba, dar de la un anumit prag al pretului in sus (sa zicem peste 200-300 de dolari) nu vei face decat sa dai mai multi bani, pentru aceeasi calitate a imaginii (senzorii fiind in general aceiasi si diferind design-ul, softul, culoarea, etc.).

De aceea trebuie sa gasesti o balanta in raportul calitate-pret, pentru a stii ce sa cumperi.

0 Shares
You May Also Like