La ce ajuta un screen protector?

0 Shares
0
0
0

La ce ajuta un screen protector?
Din momentul in care achizitionam un smartphone sau o tableta cu ecran tactil, va trebui sa aplicam o folie de protectie pe display-ul acestuia.

Putem sa gasim o folie protectie display pentru majoritatea telefoanelor mobile la MagazinGSM.ro, iar acestia ne pot ajuta si cu montajul.

La ce ajuta un astfel de screen protector?

Odata cu trecerea timpului, lcd-ul poate sa prezinte zgarieturi datorita utilizarii frecvente a device-ului si chiar daca ca ne convine sau nu, uzura intervine la orice touchscreen neprotejat corespunzator. Inainte sa achizitionam diverse folii va trebui sa ne informam putin despre caracteristicile acestora pentru a fi siguri ca facem alegerea potrivita.

[adsenseyu1]

Fie ca vom cumpara una anti-reflexie sau anti-amprente, cel mai important aspect este compatibilitatea. Un astfel de accesoriu nu este universal si este special creat pentru fiecare dispozitiv in parte dupa dimensiunea si forma touch-ului.

In general, veti observa o mica decupare in zona camerei, difuzorului si a home button-ului, deoarece acoperirea acestora le pot ingreuna buna functionalitate.

Este dificila aplicarea unei astfel de folii pe digitizer?

Desigur ca nu, pentru montarea acesteia putem cere ajutorul unui specialist din domeniul gsm, sau o putem face chiar singuri deoarece operatiunea nu necesita aparatura speciala. Inainte de a incepe procedura, pentru a obtine cele mai bune rezultate trebuie doar sa gasim un loc ferit de praf si sa curatam zona de instalare cu o solutie speciala pentru geamuri.

[adsenseyu1]

Mare atentie sa nu atingeti zona adeziva cu degetul pentru a evita formarea unei amprente care nu va mai putea fi stearsa.

Trebuie sa retineti un mic aspect, si anume, bulele de aer care pot sa apara in urma instalarii trebuiesc eliminate cu ajutorul unui card sau a unei cartele cu margini netede. Daca exista vreo bula care nu poate fi eliminata, mai mult ca sigur geamul telefonului este zgariat sau exista urme de praf pe acesta.

Majoritatea producatorilor includ in pachetul de vanzare cateva ustensile de care va puteti ajuta, si anume, panza pentru curatare, servetele absorbant de praf sau chiar lavete pentru indepartarea bulelor. Daca gasiti si un manual de instruire, va recomandam sa-l cititi cu mare atentie inainte sa incepeti procedura.

0 Shares
You May Also Like