Intrebarea – cheia catre raspuns

0 Shares
0
0
0

Intrebarea-cheia-catre-raspunsOrice intrebare isi are raspunsul ei chiar daca acesta vine mai devreme sau mai tarziu. Importanta este ca ti se ofera ceea ce ai nevoie.

Si cum intri in aceasta mare involvurata altfel decat prin mediul online, pe cat de promt in a returna solutia nevoilor tale, pe atat de siret si gata sa-ti “spele” creierul.

Te poti pierde in cautari de intrebari si raspunsuri si poate niciodata nu vei da de raspunsul dorit, dar in timpul cautarii vei cunoste alte si alte lucruri care te va capta. Daca iubesti aflarea adevarului dar si competitia iti recomand sa arunci un ochi peste site-ul edeir.ro.

Te vei intreba ce inseamna competitie in cadrul unui site tip forum. Ideea e simpla : castigi in urma nelamuririlor si lamuririlor pe care le ai si pe care le aduci in acest context. Interesant, nu?

Pornesti de la crearea unui cont de utilizator, iar apoi dai frau liber imaginatiei. Pentru fiecare intrebare si raspuns vei primi puncte. Gasesti aici intrebari din sport , moda ,  intrebari biblice   si sute de alte domenii . Acestea se vor cumula si se va realiza un top intre utilizatori.

Cei cu punctajele cele mai mari au ocazia de a castiga, pe bune, o serie de premii destul de atractive. Acesta este o noua forma de a atrage utilizatorii. Multi dintre cei care folosesc acest site s-au dovedit cu adevarat interesati de premii si de felul cum se obtin ele si fac tot ceea ce este posibil sa le obtina, dar sunt si persoane care se folosesc de acest forum cu scopul de a se lamuri si in nici un caz de a se bucura de beneficiile promise.

[adsenseyu1]

Indiferent care ar fi scopul tau, un lucru e sigur : intri pe acest sie pentru a intreba, pentru a dezlega “mistere”, pentru a te amuza si pentru a castiga experienta. Trebuie sa te gandesti si la faptul ca formalitatile lor sunt foarte simple si nu ti se percepe nici o taxa ci doar ti se pun la dispozitie milioane de raspunsuri si intrebari la care tu nici nu puteai sa te gandesti.

Fie ca te pasioneaza astrologia, medicina, tehnologia sau pur si simplu ai o intrebare din viata de zi cu zi, vei gasi aici un adevarat suport pentru tot ce ai tu nevoie. Stii ce este cel mai placut? Faptul ca poti folosi acest site sub anonimat.

[adsenseyu1]

Ti se permite, daca vrei, sa iti ascunzi identitatea, iar tot ceea ce postezi tu sa fie perceput sub un alt nume. Asadar username-urile se pot desparti de numele adevarate si te pot transforma in agent sub acoperire, poate cel mai curios dintre ei. Totodata nu exista doar domenii in care s-au divizat intrebarile ci si impartire in functie de numarul de raspunsuri primit.

Astfel cele mai recente sunt despartite de cele mai populare sau cele fara raspuns, iar toate acestea nu au nici o legatura cu cele mai recente raspunsuri. Exista si un contor care tine evidenta lucrurilor de pe acest site a curiosilor si a celor care elucideaza “mistere”.

Ei bine, pentru ca traim intr-o lume in care virtualul are cea mai mare valoare, este imposibil sa nu tinem pasul cu el. Fie ca vorbim despre intrebari, fie despre raspunsuri de un lucru suntem siguri: aceste doua lucruri ne inconjoara viata si chiar daca nu crezi, au un rol bine definit in viata noastra, iar daca internetul ne ofera aceasta ocazie de ca sa nu profitam de ea?!

Personal am fost prinsa in dorinta de a afla mai multe cu fiecare click si dupa cate se pare, acest site mi-are rezolvat o mare parte din nelamuriri. Cred ca de departe cel mai mare avanaj este faptul ca este 24 din 24 deschis si dispus sa iti rezolva problemele. Nu iti ramane decat sa te refugiezi in intrebari!


Alte articole:
1. 10 curiozităţi istorice de care habar nu aveai
2. Stiati ca…10 Curiozitati despre sarcina
3. 10 curiozitati despre Jennifer Lawrence
4. Ştiaţi că în China se trata dizenteria cu marijuana? Topul curiozităţilor şi picanteriilor istorice

0 Shares
You May Also Like