Importanta fotografiei de botez

0 Shares
0
0
0

Daca esti interest de o sedinta foto botez si nu stii de ce este important fotograful pentru ziua botezului sau te gandesti ca este suficient ca ai numerosi prieteni si foarte multe rude care vin la botez si nu mai este cazul sa te ocupi personal de gasirea unui fotograf.

Trebuie sa specificam inca de la inceput ca este gresit. Fotograful de botez are un rol foarte important atat la ceremonie cat si la evenimentul de dupa.

Nicio poza facuta cu telefonul, oricat de performant ar fi acesta nu se va compara cu fotografiile realizate cu o camera profesionista. Vei spune probabil ca si prietenii tai au camera de cea mai buna calitate pe care le folosesc pentru a face fotografii din pasiune.

Ei bine, experienta unui fotograf care se ocupa de botezuri trebuie sa mentionam inca de la inceput ca nu sta in camera. Un fotograf bun va putea face fotografii foarte reusite folosind doar un aparat simplu in timp ce un amator poate sa nu faca fotografii bune nici macar in momentul in care are cea mai buna camera din lume.

De la aceste detalii ar trebui sa pornesti atunci cand inca te mai intrebi daca merita ca la botezul copilului tau sa fie angajat un fotograf profesionist. Legat de importanta pe care o au fotografiile de botez trebuie sa mentionam ca ele au exact importanta pe care tu le-o dai.

Mai tarziu cu siguranta vei regreta atunci cand nu le acorzi cand trebuie importanta cuvenita. Gandeste-te si la faptul ca fotografiile de botez nu pot sa mai fie facute inca o data deci atunci este unicul moment in care le poti face.

Botezul copilului tau este un moment foarte important din viata parintilor sai dar si din viata copilului. Parintii vor dori in mod sigur sa vada si peste ani imaginile de la eveniment si la fel se intampla si cu bunicii si de aceea apeleaza la fotografi care vor imortaliza cele mai importante momente de la botez si toate momentele importante.

Vei gasi in fotografiile pe care le primesti la final cele mai importante detalii si vei incepe sa vezi chiar si ceea ce in prima faza ai trecut cu vederea. Prin asta se traduce de fapt munca unui fotograf profesionist care stie exact ce trebuie sa faca.

Un fotograf de botez bun va sti sa imortalizeze usor toate pregatirile pe care le faci pentru eveniment, momentele foarte emotionante de la ceremoniile religioase, imbratisarile sau zambetele de la petrecere si hainele micutului sau alte detalii cere tin de amenajare, de jocurile de lumini si texture din biserica si lista poate continua la nesfarsit.

Un fotograf bun incearca sa surprinda tot ce se intampla in jurul sau fara sa interfereze cu evenimentul si fara ca prezenta sa sa fie simtita. La botez atentia este indreptata numai spre copil si pentru a fotografia reactiile extrem de spontane pe care le are copilul sau pe care le au invitatii. Este foarte important ca fotograful sa aiba grija sa nu fie invaziv.

0 Shares
You May Also Like