Hosting pentru site sau blog WordPress

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vreti sa detineti propriul blog sau cand doriti un site pentru afacerea dvs., va puteti indrepta atentia spre platforma WordPress, asa ca in cele ce urmeaza vom discuta despre shared hosting ideal pentru aceasta platforma.

Poti sa vezi siteurile mai multor agentii, iar apoi in functie de calitatea serviciilor si de pret, puteti alege un anumit furnizor.

Diferite tipuri de WordPress Gazduire disponibile

Deoarece WordPress este atat de usor, poate fi instalat pe majoritatea platformelor de gazduire. Iata cele trei tipuri de gazduire cele mai comune pentru proprietarii de site-uri WordPress si beneficiile serviciilor de gazduire web:

  1. Gazduire partajata

Indiferent de tipul de site pe care il construiti, probabil veti incepe calatoria dvs. cu o gazda comuna, iar WordPress nu este diferit. Shared hosting nu este specialitatea WordPress hosting, dar in schimb, veti obtine un mediu prietenos incepator care poate fi utilizat de o gama larga de site-uri.

Motivul pentru care un plan de gazduire comun este atat de popular pentru incepatori este accesibilitatea acestuia. In plus, cu programul de instalare cu un singur clic puteti instala programul WordPress in cateva minute.

Probabil ca nu doriti sa ramaneti pe un plan comun de gazduire pentru totdeauna, mai ales daca site-ul dvs. este in crestere. Dar este un loc minunat pentru a incepe si va va oferi tot ce aveti nevoie pentru a crea si dezvolta site-ul dvs. WordPress.

  1. Gestionati WordPress Hosting

Urmatorul pas in sus este hostingul WordPress. Cu WordPress sunt gestionate numai site-urile WordPress care sunt permise pe server. Acest lucru permite serverului sa fie incredibil de bine optimizat pentru platforma WordPress.

Gestionat WordPress hosting este mai scump decat hosting partajat, dar avand in vedere ca nu trebuie sa pierdeti timp in sarcini tehnice, si site-ul dvs. va efectua la un nivel foarte ridicat, aceste costuri ar putea fi compensate.

  1. Gazduire server dedicat

In cele din urma, in afara gazduirii partajate si gestionate aveti optiunea de a obtine un server dedicat pentru site-ul dvs. WordPress. Cu un server dedicat, inchiriati un intreg server fizic pentru site-ul dvs. Web. Nu veti imparti acest spatiu cu alti utilizatori.

Serverul dvs. va apartine in totalitate si aveti posibilitatea de a-l personaliza dupa bunul plac. Veti avea optiunea de hardware, software, sistem de operare si multe altele. Aceasta inseamna ca poate fi complet optimizat pe site-ul dvs.

Cu toate acestea, folosirea unui server dedicat are sens doar dupa ce primiti un volum semnificativ de trafic. De asemenea, este foarte important sa aveti cunostinte solide in domeniul programarii pentru a va administra serverul, sau veti avea nevoie sa angajati un administrator de sistem care sa poata intretine, actualiza si depana serverele.

Ei bine, acum ca am vazut care sunt tipurile de gazduire web ideale pentru site-urile si blogurile WordPress, cu siguranta este important sa stiti si cum sa alegeti un furnizor. Inainte de a contacta o agentie sau alta, este important sa acumulati cat mai multe informatii despre calitatea serviciilor si despre preturile fiecarei agentii.

0 Shares
You May Also Like